Ana sayfa Dizi Haberleri Müge Anlı ve Esra Erol söz birliği etti, bir diziye reyting rekoru kırdıracak!

Müge Anlı ve Esra Erol söz birliği etti, bir diziye reyting rekoru kırdıracak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Televizyon ekranında diziler artmaya, yeni projeler yayına girmeye devam ediyor. atv’nin 7. dizisi de yerini almaya hazırlanıyor. Sadece Cumartesi günleri dizisi olmayan kanal, Kenan İmirzalıoğlu’nun Kim Milyoner Olmak İster programına ara verdi ve yeni dizisini yayınlayacağını duyurdu.

20 Şubat Cumartesi akşamı atv ekranında Kardeşlerim isimli yeni dizi başlıyor. Dram yapımı olan, hüzün dolu bir hikayesi olan Kardeşlerim için atv büyük beklenti içinde. Cumartesi akşamları reyting birinciliğini hedefleyen Kardeşlerim dizisinin karşısında sezon başından bu yan çok güçlü reytingler elde eden TRT1’in Gönül Dağı dizisi ile, totalde güçlü olan Show TV’nin Kuzey Yıldızı bulunuyor. Sen Çal Kapımı dizisi ise ortalama reytinglerle Fox TV ekranında devam ediyor.

atv’nin gündüz ve öğlen kuşaklarını kaplayan, çok iyi reytingler elde eden iki önemli televizyoncusu da Kardeşlerim dizisine dikkat çekti. Hem Müge Anlı hem de Esra Erol, bugünkü yayınlarında Kardeşlerim dizisinden bahsetti ve mutlaka izlenmesini tavsiye etti.

Müge Anlı ve Esra Erol söz birliği etti, bir diziye reyting rekoru kırdıracak! 8

Aslında her iki ismin de ekranda ortaya koyduğu hikayelere benzer bir konusu olması nedeniyle Kardeşlerim hakkında anons yapmaları pek de yadırganmadı. Tam da Müge Anlı ve Esra Erol gibi insan hikayelerine odaklı program yapanların izleyicileri için bir dram dizisi geliyor.

Müge Anlı, programımızda anlattığı hikayelere çok benzer hikayesi olan Kardeşlerim isimli yeni diziyi kendisinin de seyredeceğini açıkladı. Anlı, “Yarın akşam atv ekranlarında yeni bir dizi başlıyor. Kardeşlerim adında, söylerken tüylerim diken diken oldu. Aslında çok benzer hikayeler. Dört kardeşin kalplere dokunacak hikayesi. Ben izleyeceğim size de tavsiye ederim”

Benzer bir mesajı Esra Erol da verdi. Ünlü sunucu şöyle konuştu: ”atv ekranlarında yarın akşam saat 20.00’de yepyeni bir dizi başlıyor, adı da Kardeşlerim. Başrollerini benim canım arkadaşım Celil Nalçakan, Halit Özgür Sarı, Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy ve Ahu Yağtu gibi isimler paylaşıyor. Hiç beklemedikleri bir anda anne ve babasız kalan dört kardeşin kalplere dokunan sıcacık hikayesini anlatan Kardeşlerim, yarın akşam ilk kez seyircisiyle buluşacak. Çok da güzel bir yapım, çok güzel bir dizi oldu. Herkesi de atv ekranlarına bekliyoruz.”

Başrollerinde Cüneyt Mete, Fadik Sevin Atasoy, Celil Nalçakan, Ahu Yağtu’nun yer aldığı diziden atv büyük beklentiler içinde… Ekip güçlü, hikaye tam da atv izleyicisinin istediği türden, ağır bir dram. Bakalım iyi sonuçlar gelecek mi? Dizinin oyuncu kadrosu da gayet iyi…

Oyuncu kadrosunda; Halit Özgür Sarı, Yiğit Koçak, Su Burcu Yazgı Coşkun,Aylin Akpınar, Cihan Şimşek, Onur Seyit Yaran, Simge Selçuk, Murat Onuk, Melis Minkari, Gözde Türker, Recep Usta, Damlasu İkizoğlu, Güzin Alkan, Sabahattin Yakut, Kaan Sevi, Yunus İmga gibi oyuncuların yer aldığı “Kardeşlerim” dizisi sosyal medyada da çok konuşuldu.

Müge Anlı ve Esra Erol söz birliği etti, bir diziye reyting rekoru kırdıracak! 9

Senaryosunu Gül Abus Semerci’nin yazdığı, Serkan Birinci’nin yönetmenlik koltuğunda oturduğu, yapımcılığını Nazlı Heptürk’ün yaptığı NGM Yapım’ın merakla beklenen dizisi “Kardeşlerim” 20 Şubat Cumartesi 20:00’da Atv’de yayın hayatına başlıyor.