Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisinin 4 bölümü hazır ama yayın yok! Tamer Karadağlı en net bilgileri verdi!

Savaşçı dizisinin 4 bölümü hazır ama yayın yok! Tamer Karadağlı en net bilgileri verdi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engelsiz Yaşam Vakfı’nın 11.’si düzenlenen Yılın EN’leri ödül töreni yapıldı ve ödüller sahiplerini buldu. Törene katılanlar arasında Savaşçı dizisinin oyuncuları da vardı. Tamer Karadağlı ekibe yeni katılan isimlerden birisi. Murat Serezli ve Sarp Levendoğlu ise uzun süredir dizide ve 3 ünlü isim birlikte ödül törenine katıldı.

Tamer Karadağlı, ‘yaşam boyu meslek ve onur’ ödüllerine layık bulundu. Vakfa her zaman destek olduğunu ve herkesin bir engelli adayı olduğunu ifade eden Tamer Karadağlı, Savaşçı dizisiyle ilgili soruları da yanıtladı.

Murat Serezli ise Savaşçı dizisindeki Kopuz Albay rolü ile ‘yılın en iyi erkek dizi oyuncusu’ seçildi… Dizinin bir diğer başrolü Sarp Levendoğlu da yine ‘yılın en iyi erkek dizi oyuncusu’ oldu. Aynı projede yer alan iki ünlü ismin aynı ödülü paylaşması da güzel bir tesadüf idi…

Savaşçı dizisinin neden ekrana gelmediği çok soruluyor. Çünkü ekip Ocak başından bu yana çalışıyor ve bölümlerin de hazır olduğu biliniyor. Fragmanları da paylaşılan Savaşçı’nın henüz yayın tarihi belli değil. Bunun nedeni ise Fox TV’nin bir dizisine final yaptırmadan Savaşçı’nın ekrana gelemeyecek olması gerçeği… İşte bu çetin reyting yarışında kanalın henüz bir dizi için final kararı almaması, Savaşçı’nın da beklemesine neden oluyor.

Savaşçı dizisinin 4 bölümü hazır ama yayın yok! Tamer Karadağlı en net bilgileri verdi! 7

Savaşçı dizisi 4 sezonda büyük işler başardı ve önemli bir izleyici grubu da sabırsızlıkla bekliyor. Albay Oktay Görktürk karakteri ile yapıma katılan Tamer Karadağlı, neden yayına gelmediği sorusu yöneltilince oyuncuların bu konulara bir etkisinin olmadığını ifade etti. Karadağlı, “Biz kendi işimizi yapıyoruz, son sürat çekimlerimizi yapıyoruz. Neredeyse her gün çekimdeyiz. Dün akşama kadar hepimiz arazide çekimdeydik” dedi.

Yüzbaşı Haydar Bozkurt olarak izleyicilerin kalbine yerleşen Sarp Levendoğlu da yayın tarihi konusundaki sorulara “O konularda bizim çok ilgimiz olmuyor. Biz işimizi en iyi şekilde, severek yapmaya çalışıyoruz. Oyuncu ekibinde bayağı bir değişiklik oldu. Berk (Oktay) aramızdan ayrıldı. Yeni katılan arkadaşlarımız var. Yeni bir enerji geldi. Tabii seyircinin takdiri” diye konuştu.

Yapımcının Fox TV ile görüşmelerde olduğunu belirten Tamer Karadağlı, bunun dışında kendilerinin bir söz hakkının olmadığına özellikle vurgu yaptı.

Röportaj sırasında 4 bölümün hazır olduğu ve 1 bölümün de yarısının çekildiği ortaya çıktı.

Tamer Karadağlı, “Sabırsızlanmaya vaktimiz olmuyor, çünkü sürekli çekimdeyiz. Çok güzel sahneler çekiliyor” diye konuştu.