Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 26 Mart Cuma 145. bölüm fragmanı izle!

Emanet 26 Mart Cuma 145. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan Emanet dizisinde bir hafta daha geride kalıyor. Dizinin 145. yeni bölümü Cuma akşamı yayında olacak. Bugün yayınlanan bölümde ise güzel anlar vardı. Yaman, hasta olan Yusuf’un isteklerini gerçekleştirdi. Dizide son birkaç bölümdür izleyicilerin duygularına seslenen anlar yaşanıyor.

Emanet dizisinin 145. yeni bölümü de merakla bekleniyor. Bir haftayı daha tamamlayacak olan dizide Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başarılı performansları da hayranlarından olumlu dönüşler alıyor. İkili, sosyal medyadaki etkinliklerini de artırıyor. Reytingleri de iye gelen Emanet dizisinin 26 Mart Cuma günü yayınlanacak 145.bölümünden ilk fragmanı aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Ayrıca bugünkü 144.bölümde neler yaşandığına değinelim… Yaman yeğeninin her istediğini gerçekleştirir. Yusuf ise Yaman ve Seher’i daha da yakınlaştırır. Yusuf’un tüm istekleri konağa gelmiştir.
Yaman ve Seher’in tek amaçları, Yusuf’u mutlu etmektir. Ancak Yusuf, onları da yakınlaştıracaktır.

İşte Emanet dizisinin 144. bölümünün tamamı:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.