Ana sayfa Dizi Haberleri Ve işte Cam Tavanlar dizisinin ilk tanıtımı! Bensu Soral ve Kubilay Aka, çok yakışmış!

Ve işte Cam Tavanlar dizisinin ilk tanıtımı! Bensu Soral ve Kubilay Aka, çok yakışmış!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’nin yeni romantik komedi dizisi Cam Tavanlar’ın çekimleri geçtiğimiz hafta başlamıştı ama izleyiciye güzel bir sürpriz yapıldı ve bu akşam ilk tanıtımı yayınlandı. Bensu Soral ve Kubilay Akay’ı bir araya getiren dizinin tanıtımını izleyenler, ikiliyi birbirine çok yakıştırdı!

“Ateş ediyor resmen!”, “Bensu’nun güzelliği yakıyor”, “Merakla bekliyoruz” şeklinde yorumlar yapmaya başlayan izleyiciler, şimdiden ikiliyi ‘yılın çifti’ olarak bile tanımladılar…

Show TV’nin gün içinde sosyal medya hesaplarından tanıtımla ilgili yaptığı duyuru sonrasında heyecan artmıştı. Saat 200:00’de Cam Tavanlar dizisinden ilk tanıtım geldi.

OJO Pictures imzalı dizinin Haziran ayında ekrana gelmesi bekleniyor. Dizinin ilk tanıtımına mavi bir kıyafet giymiş olan Bensu Soral’ın, merdivenlerden koşarak çıktığı, Kubilay Aka’nın ise asansör ile üst kata çıktığı görülüyor.

Kubilay Aka, yüksek katlı binanın terasında beklerken, Bensu Soral da merdivenlerden çıkmanın verdiği yorgunlukla kapıda beliriyor.

Ve işte Cam Tavanlar dizisinin ilk tanıtımı! Bensu Soral ve Kubilay Aka, çok yakışmış! 7

Soral, Kubilay Aka’ya doğru topuğunu yere hızla vuruyor ve o sırada üzerlerinde cam kırılıp parçaları dökülmeye başlıyor…

Dizinin senaryosunu, ‘Kiralık Aşk’, ‘Ufak Tefek Cinayetler’ ve ‘Love 101’ gibi başarılı yapımlara da imza atan Meriç Acemi yazıyor. Yönetmenliğini ise Fehim Öztürk yapmakta.

Dizide, iş hayatında toplumsal eşitsizliğe vurgu yapmak amacıyla kullanılan ‘cam tavanlar’ betimlemesi, hikayenin ana konusu. Kadınların iş hayatındaki eşitsizlikle mücadelesinin de aktarılacağı diziye, bu özel ifadenin de ismi verildi.

Görünen o ki önümüzdeki günlerde Kubilay Aka ve Bensu Soral ikilisini daha çok konuşacağız…

İşte Cam Tavanlar dizisinin ilk tanıtımı…