Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 29 Mart Pazartesi 146. bölüm fragmanı izle!

Emanet 29 Mart Pazartesi 146. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranının sevilen dizilerinden Emanet, bir haftayı daha geride bıraktı. Hafta için 19.00’da Kanal 7’de izleyicilerle buluşan dram dizisinde önemli gelişmeler yaşanıyor. Son haftalarda yükselen reytingleri ile daha da geniş kitlelere ulaşmaya başlayan dizinin hikayesinde de önemli değişimler gözlüyoruz.

Halil İbrahim Ceyhan ile Sıla Türkoğlu ikilisinin başrolünde yer aldığı Emanet dizisinin 145. bölümü 26 Mart Cuma günü yayınlandı. Bir hafta daha geride kalırken, Yaman’ın değişmeye başlayan düşünceleri yeni bölüme damgasını vurdu. Bu da izleyicilerin gelecek hafta dizinin nasıl bir yöne doğru gideceği konusunda meraklandırdı.29 Mart Pazartesi akşamı yayınlanacak 146. bölüm fragmanı heyecanla bekleniyor. Dizinin yeni bölüm fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz.

Öncelikle 145.bölümde neler yaşandığı ile ilgili detaylara bakalım… Yaman’ın değişmeye başlayan düşünceleri, Seher için bir nefes alma gibi oldu… Yaman, artık Seher’e daha farklı bir göz ile bakacak gibi bir hava var…

Yaman’ın Seher’le ilgili düşünceleri değişmeye başlıyor ve bu durum gelecek hafta yayınlanacak bölümlerin de ana konusu olacak gibi bir durum var.

Yaman ve Seher, kendilerini bekleyen bu zorlu yolu birlikte yürümek zorundadır. Ama Yaman’ın bir yandan da Seher’le ilgili kafası iyice karışmaya başlamıştır.

İşte Emanet dizisinin 26 Mart Cuma günü yayınlanan 145.bölümün tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.