Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 30 Mart Salı 147. bölüm fragmanı izle!

Emanet 30 Mart Salı 147. bölüm fragmanı izle!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında yayınlanmakta olan ve yükselmekte olan reytingleri ile inci gibi parlamaya başlayan Emanet dizisi, yeni hayranlar kazanmaya devam ediyor. Cuma akşamı yayınlanan 145. bölümün ana akım medyadaki; Seni Çok Bekledim, Akıncı ve Payitaht Abdülhamid dizilerini tüm kişiler kategorisinde geride bırakması dikkat çeken bir detay olmuştu.

Emanet dizisinin güçlü hikayesinde Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan, dikkat çekici bir performans ortaya koyuyor. Dizinin her yeni bölümü de hayranlar tarafından ilgiyle izleniyor. Hafta içi akşam saatlerinde Kanal 7’de yayınlanan dizinin bugün 146. bölümü ekrandaydı. Detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz. 30 Mart Salı akşamı yayınlanacak 147. bölümden yeni görüntüler yayınlandı, aşağıdaki videoda izleyebilirsiniz.

 

Bu gönderiyi Instagram’da gör

 

Emanet (@emanetkanal7)’in paylaştığı bir gönderi

Peki dizinin 146. bölümünde neler yaşandı? Yusuf’u iyileştirecek bir tedavi var mı? İşte bu merak ediliyor… Yaman ve Seher Yusuf’un tedavisi için seferber olur. Yusuf’un kurtulmasını sağlayacak bir çözüm yolu bulmak isteyen ikiliyi nasıl bir sürpriz bekliyor?

Tüm ümitleri yıkılan Yaman ve Seher, kendilerini zor bir tedavi sürecine hazırlarlar. Yaman ve Seher de en az Yusuf kadar acı çekiyordur. Ancak tüm ümitleri yeşertecek bir gelişme olur.

Emanet dizisinin 29 Mart Pazartesi akşamı yayınlanan 146. bölümün tamamını videodan izleyebilirsiniz.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor.