Ana sayfa Dizi İzle Emanet 5 Aralık Salı 87. Bölüm Fragmanı İzle

Emanet 5 Aralık Salı 87. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranlarının sevilen dizilerinden Emanet, daha ilk sezonunda önemli bir başarı elde ederek geniş bir izleyici kitlesinin ilgisini çekti… 7 Eylül’den bu yana yayınlanmakta olan dizide 86 bölüm geride kaldı. Emanet 87. Bölümüyle 5 Aralık Salı akşamı ekrandaki yerini alacak. Neler olacağına yönelik ilk detayları fragmanda bulabilirsiniz.

Yaman, Seher’e karşı ördüğü duvarı yıkacak mı? İşte bu soru yeni bölümün ana teması olacak. Emanet dizisinin dün yayınlanan 86. bölümünde ise, Kiraz tekrardan işsiz kaldığı için ağladı. Selim’in yumruğu ve Yaman’ın vereceği karşılık, Seher ile arasında hiç konuşulmamış duyguları açığa çıkartacaktır. Âşıkları kavuşturan Ali ve Kiraz’ın önlerinde tek bir hedefleri vardır.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınacak. Emanet, hafta içi her gün Kanal 7’de.

Dizinin konusu: Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,