Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin Yıldız’ını ne duruma düşürdünüz, yakışıyor mu?

Yasak Elma dizisinde Eda Ece’nin Yıldız’ını ne duruma düşürdünüz, yakışıyor mu?

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay -Eda Ece için kariyerinin en önemli yapımının Yasak Elma dizisi olduğu net… Kendisini geniş kitlelere tanıtma fırsatı bulan ünlü oyuncu, 4. sezonu devam eden diziden verilen şansı da çok iyi değerlendirdi. Her geçen bölüm daha da güçlenen oyunculuk performansı ile kazandığı tecrübeyi ekrana yansıtan Eda Ece, bu sayede geniş bir hayran kitlesi de edindi.

Daha önce de birçok farklı yapımda, değişik rollerde yer alan Eda Ece için Yasak Elma’nın anlamı çok daha büyük. Bu yapım, Eda Ece’ye büyük bir şöhret kazandırmanın yanı sıra, kariyerinde de sıçrama yapmasını sağladı… Ancak canlandırdığı Yıldız karakteri üzerine yapılan eleştiriler hiç bitmedi…

Fox TV ekranında yayınlanan Yasak Elma’nın en önemli karakterinin Yıldız olduğu ve Eda Ece’nin de bu karaktere başarıyla hayat verdiği net… Ancak Yıldız’ın sürekli bir erkeğe muhtaç gösterilmesi ise artık izleyiciler tarafından hem gerçekçi bulunmuyor hem de eleştiri konusu oluyor…

Sosyal medyada yapılan yorumlarda Yıldız’ın mutsuzluğu üzerine birçok oyun yapan senaristlere tepki gösteren dizi hayranları, Yıldız’ın bir erkek olmadan pek bir vasfı yokmuş gibi gösterilmesinden de rahatsız…

Çağatay ile evlenen ve hayaline kavuşan Yıldız için bir izleyici şu yorumu yaptı: “Yıldız’ın tek vasfı iki gündür tanıdığı kocası. Kocası olmadan bir hiç. Yıldız’ı güçlü kadın gibi göstermek değil de bir erkeğe muhtaç gibi göstermek için elinizden geleni yapıyorsunuz.”

Yasak Elma dizisinde Eda Ece'nin Yıldız'ını ne duruma düşürdünüz, yakışıyor mu? 7

İşte sosyal medyada yer alan bu eleştiri senaristlere gidiyor. Zira fazlasıyla haklılık payı da var. Oysa ki, Yıldız, Halit’ten ayrıldıktan sonra son derece güçlü bir kadın olarak gösterilmişti. Şimdi ise bir erkeğe muhtaç havası estiriliyor.

Birçok dizi hayranı da senaristlerin Yıldız’a mutluluğu çok görmelerinden dolayı eleştiriler yapıyor. Ender ve Yıldız’ın aralarının bir iyi bir kötü olması konusu da artık dizi hayranlarını rahatsız ediyor.

“Neden sürekli Ender ve Yıldız’ın araları bozuluyor ki, biz seyirciler bunu istemiyoruz” diyen bir dizi hayranı da 3. sezondan bu yana işbirliği yapan Yıldız ve Ender ikilisini çok sevdi ve bunların aralarının bozulmasını da istemiyor.