Ana sayfa Dizi Fragmanları Emanet 8 Haziran Salı 197. bölüm fragmanı izle

Emanet 8 Haziran Salı 197. bölüm fragmanı izle

tarafından ker_def

Emanet dizisi Kanal 7 ekranlarında izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Hafta içi her gün yayınlanmakta olan dizinin yeni bölümleri de merakla bekleniyor. Bugün 196. bölümü izleyicilerle buluşan dizide Sıla Türkoğlu ile Halil İbrahim Ceyhan ikilisi başarılı performanslarını sürdürüyor.

205.bölümü ile birlikte sezon finali yapacak olan Emanet dizisinde İkbal’in planları istediği gibi gitmedi. Ancak İkbal bu süreçte kendisine büyük bir düşman edindi ve artık onun için çember daraldı. 8 Haziran Salı akşamı 197. yeni bölümde neler olacağını da hayranlar merakla bekliyor. Yeni bölümden fragman yayınlandı. Aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Emanet’te bu akşam ise özellikle Yaman ve Seher, Fırat’ın yardımıyla Selim’den nihayet kurtuldu.Dizi hayranlarının heyecanla takip ettiği yapımda planları istediği gibi gitmeyen İkbal ise kendisine büyük bir düşman edindi ve bundan sonra ne olacağı da çok merak ediliyor.

İşte Emanet dizisinin bugün yayınlanan 196. bölümünden etkileyici bir fragman:

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur.

Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.