Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan’ı özleyen hayranlarına yeni bir sürpriz var!

Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan’ı özleyen hayranlarına yeni bir sürpriz var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç oyuncu Halil İbrahim Ceyhan, Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan Emanet dizisi ile popülerlik elde etti. Sıla Türkoğlu ile ilk iki sezonda partnerlik yapan oyuncu, Türkoğlu’nun ayrılmasının ardından da diziye devam etme kararlılığı sergiledi.

Halil İbrahim Ceyhan, özellikle sosyal medyada son yıllarda büyük bir popülerlik elde etmiş durumda. Hem dizideki performansı hem de fiziksel özellikleri ve açıklamaları ile hayranlarının gönlüne giren oyuncu, sosyal medyanın en çok konuştuğu erkek oyuncular arasında da üst sıralarda yer almayı iki yıldır sürdürüyor.

Böyle istikrarlı bir sosyal medya başarısı olması da oyuncuya Emanet dizisinin daha geniş kitlelere duyurulması konusunda büyük fayda sağlıyor. Emanet, sadece Türkiye’de değil yurt dışında da ilgi gören bir günlük dizi.

Halil İbrahim Ceyhan’ın popülerliği ile birlikte yurt dışında çok geniş kitlelere ulaşan Emanet dizisinin yeni bölümleri bir süredir yayınlanmıyor.

Türkiye’yi sarsan deprem felaketleri üst üste geldi ve 40 binin üzerinde insanın yaşamını yitirdiği ortaya çıktı. 100 binden fazla yaralının bulunduğu ve milyonlarca insanın da sıkıntılar yaşadığı bir ortamda televizyon kanalları dizilerine ara vermişti.

Halil İbrahim Ceyhan hayranlarına müjde ise Emanet dizisinin sosyal medya hesaplarından verildi.

Normalleşme adımları atan televizyon kanallarında dizilerin yayınlanmaya başlanması bekleniyor. Emanet dizisinin de gelecek hafta ekranda olacağı şu paylaşım ile netleşti:

“#emanet yeni bölümleriyle gelecek haftadan itibaren @kanal7…”

Emanet dizisinde Halil İbrahim Ceyhan'ı özleyen hayranlarına yeni bir sürpriz var! 7