Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman ve Çöp Adam dizilerine bomba gibi bir rakip Fox TV’den geliyor!

Kuruluş Osman ve Çöp Adam dizilerine bomba gibi bir rakip Fox TV’den geliyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çarşamba akşamları yayınlanan diziler arasında Kuruluş Osman dördüncü sezonuyla en iyi reytingleri alan yapım olarak gözüküyor. Çarşamba akşamları için bir başka iddialı dizi ise bu sezon Star TV’de yayınlanan Çöp Adam oldu. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin ortalamanın bir hayli üzerinde gelen reytingleri, güçlü bir hikaye olarak öne çıkması dikkat çekti.

Kanal D ekranlarında da O Kız isimli dram dizisi yayınlanıyor ama bu proje için final kararı alındığı da ortaya çıkmıştı. Şimdi de Çarşamba rekabetine Adım Farah isimli Fox TV dizisinin 1 Mart itibari ile katılması bekleniyor. Dizinin sosyal medya hesaplarından yayın günü olarak çarşamba akşamları ve ilk bölüm başlangıcı olarak da 1 Mart tarihi işaret edildi.

Kuruluş Osman ve Çöp Adam dizilerine bomba gibi bir rakip Fox TV'den geliyor! 7

Demet Özdemir’in daha önce de çarşamba akşamları yayınlanan projeleri oldu. No 309, Erkenci kuş ve Doğduğun Ev Kaderindir dizileri Çarşamba akşamları ekranlara gelmişti.

Ünlü oyuncunun başrolündeki bu 3 proje de başarılı sonuçlar alması ile biliniyor. Adım Farah dizisinin yine çarşamba akşamlarına alınması, Demet Özdemir adına bir tesadüf olduğu kadar, özel bir seçim olarak da değerlendirilebilir.

Engin Akyürek ile Demet Özdemir ikilisinin başrolünde yer aldığı Adım Farah dizisinin etkileyici bir hikayesi var. Oyuncu kadrosunda; Fırat Tanış, Senan Kara, Lale Başar, Oktay Çubuk, Mustafa Avkıran ve Ali Sürmeli gibi önemli isimlerin bulunması da dizinin dikkat çekmesini sağladı.

‘Adım Farah’, ülkesinden kaçmak durumunda kalan ve yasa dışı olarak oğluyla birlikte
hayatta kalma mücadelesi veren Farah’ın (Demet Özdemir) istemeden bir cinayete şahit
olması ve aynı gece tanıştığı Tahir ile kesişen hayatlarını konu alacak.