Ana sayfa Sosyal Medya Emanet dizisinden ayrıldıktan sonra Sıla Türkoğlu’nun başarıları Halil İbrahim Ceyhan’a da örnek oldu!

Emanet dizisinden ayrıldıktan sonra Sıla Türkoğlu’nun başarıları Halil İbrahim Ceyhan’a da örnek oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emanet isimli Kanal 7’nin günlük dizisinde parlayan Sıla Türkoğlu, ikinci sezonun sonunda yapımdan ayrılarak kendisine yeni bir yol çizdi. Yapımcı ile mahkemelik olan oyuncu, rol arkadaşı Halil İbrahim Ceyhan’ı da biraz kızdırmıştı. Özellikle dizi için verilen ödül törenine katılmayan Sıla Türkoğlu’na Halil İbrahim Ceyhan eleştiri dolu bir yanıt göndermişti.

Sıla Türkoğlu eski partneri ve Emanet dizisiyle ilgili yaşananları sineye çekti ve kendi yolunda ilerledi. Kızılcık Şerbeti dizisindeki Doğa karakteri ile de geçen sezona damga vuran oyuncu, başarılı oyunculuk performansı ile göz dolduruyor ve sosyal medyada hala en çok konuşulan kadın oyunculardan birisi olmayı sürdürüyor.

Sıla Türkoğlu’nun geçen yıl yaşadığı Emanet dizisi ayrılığının ardından şimdi de benzer bir durum ile Halil İbrahim Ceyhan karşı karşıya kaldı. Kendisine yeni teklifler gelmesi ve dizinin artık eskisi kadar çok izlenmemesi sonrasında ünlü oyuncunun da projeden ayrılması dikkatlerden kaçmadı.

Fox TV ekranında yeni sezonun konuşulan projelerinden olan Kirli Sepeti’nde kendisine yer bulan Halil İbrahim Ceyhan, yeni dönmede Melisa Döngel ile partner olacak.

Kanal 7’nin Emanet dizisinde farklı isimlerle yola devam edeceği ve projesi sürdürme konusunda kararlı olduğu bilgileri de geliyor.

Sıla Türkoğlu’nun ardından Halil İbrahim Ceyhan’ın da projeyi bırakmış olması, iki genç oyuncunun da yeni roller ve hikayeler ile kariyerlerinde aldıkları çok önemli bir karar olarak gözüküyor.

Belki Sıla Türkoğlu bunu daha erken yaptı ve çok iyi sonuçlar aldı ve bu durum Halil İbrahim Ceyhan’a da güçlü bir örnek teşkil etti. Sonuçta iki genç oyuncu da yepyeni projeler ve karakterler ile dizi dünyasının aranılan isimlerinden birisi haline geldi.