Ana sayfa Dizi Haberleri Yalı Çapkını dizisinde heyecanı artıran olaylar peş peşe yaşanıyor!

Yalı Çapkını dizisinde heyecanı artıran olaylar peş peşe yaşanıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezonun en başarılı dizisi olarak öne çıkan Yalı Çapkını, hem çift haneli reytingleri hem sosyal medya başarısı hem de oyuncuların üstün performansları ile çok konuşulan bir proje oldu.

Dizide üst üste yaşanan yeni gelişmeler ise ikinci sezonun beklendiğinden çok daha etkileyici olacağını ortaya koyuyor. Yaz döneminde oyuncular dinlenirken, dizinin senaristleri ve yapım ekibi ise yoğun bir şekilde ikinci sezona hazırlandı. Bu hazırlıklarla ilgili bilgiler de gelmeye devam ediyor.

Dizinin hayranlarının geçtiğimiz sezon çok konuştuğu ve rahatsızlıklarını dile getirdiği Pelin karakterinin, ikinci sezonda olmayacağına yönelik bilgiler basında yer aldı. Buçe Buse Kahraman’ın diziden ayrıldığına yönelik ayrılık haberleri de internette heyecan yarattı.

Anlaşılan senaristler ilk sezonda çatışma unsuru olarak kullandıkları Pelin karakterinin ikinci sezonda izleyicileri rahatsız ederek diziden kaçırmasından çekindi. Buçe Buse Kahraman kendi yoluna giderek, yeni teklifleri değerlendirmeye başladı.

Yalı Çapkını dizisinde heyecanı artıran olaylar peş peşe yaşanıyor! 8

Yalı Çapkını dizisinde yeni karakterler de heyecanla bekleniyor. Bu isimlerden birisi olarak da Sadakatsiz dizisinde çok başarılı bir çıkış yapan ve Bir Peri Masalı dizisinde de erkek başrol olarak yer alan Tarık Emir Tekin oldu.

Çetin Tekindor’un canlandırdığı Halis karakterinin bir torununun daha hikayeye katılması ile birlikte Tarık Emir Tekin de dizinin kadrosunda kendisine yer bulacak.

Star TV’nin heyecanla ikinci sezonu beklenen projesinde senaryonun nasıl ilerleyeceği de hem ayrılık hem de yeni katılan oyuncularla birlikte daha da çok merak edilmeye başlandı.

Yalı Çapkını dizisinde heyecanı artıran olaylar peş peşe yaşanıyor! 9