Ana sayfa Sosyal Medya Safir dizisi setinde Burak Berkay Akgül’ün partneri Özge Yağız’a övgüsü bundan daha şık olamazdı!

Safir dizisi setinde Burak Berkay Akgül’ün partneri Özge Yağız’a övgüsü bundan daha şık olamazdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burak Berkay Akgül, Safir dizisinde Özge Yağız ile dram sahnelerinde çok ağır bir duygu yaşıyor! Ünlü oyuncu Burak Berkay Akgül, atv ekranında pazartesi akşamları yayınlanmakta olan Safir isimli dram dizisinin başrol erkek oyuncularından birisi oldu.

İlhan Şen ve Özge Yağız ile birlikte zorlu bir başrol sorumluluğu alan genç oyuncu, bunun üstesinden gelebildiğini sahnelerdeki güçlü performansı ile ortaya koyuyor.

Sosyal medya ortamında Burak Berkay Akgül ile Özge Yağız ikilisinin sahneleri de çok konuşuluyor. İkilinin dizi setinde yakınlaştığı yönündeki iddialar bir yana, iki genç oyuncunun birlikte yer aldığı sahnelere sosyal medyada gösterilen ilgi de giderek arttı.

Özge Yağız ve Burak Berkay Akgül’ün sahnelerin çekimleri öncesindeki düşünce ve planlamalarının, çekimler başlayınca farklı bir noktaya evrildiği de ortaya çıktı.

Feraye ile Yaman’ın duygusal sahneleri ile ilgili yorumlarda bulunan Burak Berkay Akgül, Feraye’nin “Ne zaman benden vazgeçtin?” sorusunun da yer aldığı sahne için şunları söyledi:

“Bu sahne çok duygusal, çok duygu yüklü bir sahne. Benim için en zor sahnelerden birisiydi. Özge ile çok provasını da yaptığımız zamanlar olmuştu, mekan dışında. Ama şunu da hissediyorduk ikimiz de, o mekana gittiğimiz zaman her şey çok farklı olacak, sahne asla düşündüğümüz gibi olmuyor. Çünkü o anki duygu gerçekten çok başka. Benim de oynamaktan çok uzak olduğum bir deneyimdi bu. Keza Özge için de öyle olabilir. Çok başka şeyler çıktı. Ben bu sahnenin nasıl başladığını ve nasıl bittiğini hiç hatırlamıyorum. Bir şeyler oldu o anda ve zaman geçti.”

Burak Berkay Akgül, aslında bu sözleri ile dizinin dram yüklü hikayesinin kendilerini zorladığını da ortaya koydu. Özge Yağız’ın da kendisinin de deneyim olarak bu kadar ağır sahnelere uzak olduklarını da anlatan genç oyuncu, bazı sahnelerin çok engelleri olduğunu ve kendisini zorladığını kabul etti.

Özge Yağız’a sahnelerin çekiminden sonra “Özge iyi mi acaba” diye baktığını da anlatan oyuncu, partnerinin yaşadığı duygu yoğunluğunun sahneye yansıdığını ifade etti.

Burak Berkay Akgül, partneri Özge Yağız’a şu sözlerle övgüde bulundu:

“Koptuk yani, ben Özge’ye bakıyorum. Gerçekten bir süre sonra sahneyi çektikten sonra Özge İyi mi diye bakıyorum. Çünkü çok iyi oynadı o da, benim bir süre sonra Yaman’ı da düşünmeme gerek kalmadı. Bakıyorum mahvolmuş bir insan var karşımda. Bu tarz sahnelerde karşınızdaki insanın gerçekten neler kattığı çok önemli.”