Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Baraj dizisinin Zerrin’i Sumru Yavrucuk’tan sadece yeteneğine güvenenlere uyarı!

Baraj dizisinin Zerrin’i Sumru Yavrucuk’tan sadece yeteneğine güvenenlere uyarı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Baraj dizisinde Zerrin karakterine hayat veren Sumru Yavrucuk hem tiyatro hem de sinema sahnesinde de birçok farklı rolde yer aldı, önemli performanslar ortaya koydu.

Usta oyuncu, şimdilerde ise tecrübelerini Baraj dizisindeki Zerrin karakteri ile ortaya koyuyor ve setteki genç oyunculara da yol göstericilik yapıyor. Oyuncu, spor ile arasını hiç açmadığını ifade etti. “Gençlik yıllarımdan itibaren hep spor benim yanımda durdu” diye konuşan Yavrucuk, boş zamanlarında ihmal ettiği şeyleri yapmayı alışkanlık haline getirmiş.

Kamera Arkası programına konuşan oyuncu, evindeki ahşapları boyamaya da meraklı olduğunu belirtti. Yavrucuk, “Bazıları fiyasko oluyor ama bazıları da çok güzel oluyor” diye konuştu.

Piyano çalıp, şarkılar söylemek istediğini ve buna yöneldiğini ifade eden usta oyuncu, “Konservatuvar yıllarında zaten ben şan bölümünden, tiyatro bölümüne geçmiştim. Şan bölümünde piyano ile tanışıklığım vardı elbette. Fakat sonradan öğrenilen şey ihmal edildiği zaman başa dönülüyor gibi bir durum söz konusu oluyor. Onu tekrar hatırlamaya çalışıyorum” dedi.

Fırsatı olsa tarihte tanışmak istediği kişinin Gazi Mustafa Kemal Atatürk olduğunu anlatan Sumru Yavrucuk, “Onu görmek isterdim. Hiç kimsenin tanık olmadığı hallerine tanıklık etmek isterdim, çok isterdim” ifadelerinde bulundu.

Zaman makinası olsa geçmişe değil, geleceğe hatta başka bir gezene gitmek isteyeceğini belirten oyuncu, “Öbür tarafta her şeyi biliyoruz” şeklinde konuştu. Sadece yeteneğin öne çıkartılmasının yeterli olmadığının altını çizen oyuncu, sadece yetenek üzerinden verilen tavsiyelerin hatalı bir yaklaşım olacağını, azmin ve çalışkanlığın da çok önemli olduğuna değindi.