Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Emanet dizisinin kötü adamı olarak ünlenen Mehmet Baştürk, Yemin dizisinden rol kaptı!

Emanet dizisinin kötü adamı olarak ünlenen Mehmet Baştürk, Yemin dizisinden rol kaptı!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan iki dizi arasında oyuncu transferi yaşandı… Emanet isimli diziden, Yemin isimli diziye geçen isim Mehmet Baştürk. Son olarak Emanet dizisinde canlandırdığı takıntılı aşık karakteriyle seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran ve sosyal medyada “kötü bir karakter bu kadar mı sevdirir kendini” yorumlarıyla seyirciden tam not alan Mehmet Baştürk ekranlara geri dönüyor.

Emanet dizisinde takıntılı bir karakter olan Ozan rolüyle tanıdığımız Mehmet Baştürk, Kanal 7’nin hafta sonları yayınladığı Yemin dizisinin kadrosunda yerini aldı. Emanet isimli dizide, psikolojik tedavi gören bir müzik öğretmenini canlandıran ve seyirciyi bu denli sivri bir karakter ile etkilemeyi başaran oyuncu, bu defa Kanal 7’nin sevilen dizisi “Yemin”de seyirci karşısında olacak.

Mehmet Baştürk, şizofren ve takıntılı Ozan karakterini o kadar başarılı canlandırdı ki, sosyal medyada “kötü bir karakter bu kadar mı sevdirir kendini” yorumlarıyla seyirciden tam not aldı.

Başarılı oyuncunun 3 sinema filmi mevcut. 2019 yapımı olan “45-25 Kusursuz Cinayet” ve “Araf-3” sinema filmlerinde başrol oynayan Mehmet Baştürk’ün en son oynadığı “Siyah İncinin Sırrı-2”adlı sinema filmi ise uluslararası bir yapım.

Oyuncu Mehmet Baştürk, modelliğin yanı sıra kendi YouTube kanalında şiir yorumlayarak dikkatleri üzerine çekiyor.