Ana sayfa Dizi Haberleri Destan dizisinde ekibe gurur veren 3 önemli başarı!

Destan dizisinde ekibe gurur veren 3 önemli başarı!

tarafından ker_def

Yapımını Bozdağ Film’in gerçekleştirdiği, atv ekranındaki birinci sezonuyla seyirciden büyük ilgi gören ve iyi reytingler elde eden ‘’Destan’’ dizisi ilk sezonunda 3. ödülünü alarak başarısını taçlandırdı.

Kristal Şehir ve Başarı Ödüllerinde ‘‘Yılın En İyi Dizisi Ödülü’’ verilen Destan için bu büyük bir önem taşıyor. Ebru Şahin, Edip Tepeli ve Selim Bayraktar’ın başrollerinde yer aldığı dizinin sadık bir izleyici kitlesi oluştu ve hikaye ilgi görmeye devam ediyor.

Bu ilginin bir sonucu olarak da Destan dizisi ödüller kazanarak tüm ekibi ve atv’yi gururlandırıyor. Ödülü dizi adına oyuncular Teoman Kumbaracıbaşı ve Bilgi Aydoğmuş aldı.

Türkiye’de farklı sektörlerden en iyi isimlerin belirlendiği 2. Uluslararası Zirve Ödülleri’nde ise ‘‘En İyi Dönem Dizisi’’ ödülünün sahibi olan dizinin ekibi için bu da çok önemli bir gurur kaynağı oldu.

Törene katılan dizi oyuncularından Ecem Sena Bayır, Bilgi Aydoğmuş ve Bozdağ Film Kurumsal İletişim Direktörü Mustafa Akçadaşoğlu ödülü teslim aldılar.

Göç İdaresi Başkanlığı tarafından verilen Göçmen Sanatçılar Ödüllerinde, ‘’Sinema ve Dizi’’ dalında ‘’Destan’’ dizisi ile Sanat Yönetmeni Reza Hemmatirad, ödül aldı.

Üst üste 3 ödül alarak dikkatleri çeken Destan, sekizinci yüzyılda yaşanan hayali bir kadın kahramanın hikayesini anlatıyor. Ebru Şahin’in kadın kahraman Akkız olarak başarılı performansı da alkış almaya devam ediyor. Edip Tepeli ile Ebru Şahin uyumu ve enerjisi de hayranlar tarafından çok beğeniliyor.

Yapım ve proje tasarımı Mehmet Bozdağ’a ait; yönetmenliğini Metin Günay’ın yaptığı, senaryosunu Ayşe Ferda Eryılmaz ve Nehir Erdem’in kaleme aldığı Destan, salı akşamları izleyicilerle buluşmaya devam edecek.