Ana sayfa Dizi Haberleri Almila Ada’nın kaçırdığı büyük dizi fırsatı Sena Çakır’a kısmet oldu!

Almila Ada’nın kaçırdığı büyük dizi fırsatı Sena Çakır’a kısmet oldu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com / Detay – Malum son dönemde TRT için yapılan dizi projeleri bir başka oluyor. Bu projeler hem yüksek bütçeleri ile hem de etkileyici atmosferleri ile izleyicileri ekranda tutacak kalitede oluyor. Yine benzer bir proje hazırlığında olan Tekden Film, TRT için Aşkın Yolculuğu Hacı Bayram Veli isimli diziyi çekiyor.

Büyük önem verilen dizide Burak Sevinç ile Almila Ada ikilisi buluştu. İki ünlü ismin uyumu ve enerjileri çok merak edilirken, son gelen haberler Almila Ada’nın büyük bir fırsatı kaçırdığına işaret ediyor.

Gazeteci Birsen Altuntaş duyurdu ve Ada’nın dizi projesinden çıkartıldığı ortaya çıktı. 26 bölüm olarak planlanan tarihi dizide bu zorunlu ayrılığın nedeni ise genç oyuncunun at binme sahnelerine tam olarak adapte olamaması olarak gösteriliyor.

Almila Ada'nın kaçırdığı büyük dizi fırsatı Sena Çakır'a kısmet oldu! 8

Kamil Aydın’ın yönetmenliğini yaptığı ve İsa Yıldız’ın da senaryosunu yazdığı dizide at binme sahneleri çok olacak. Ancak Almila Ada’nın bu konuda sıkıntılar yaşamasının ardından başrol kadın oyuncusu değişti.

2014 yılında Kaderimin Yazıldığı Gün dizisindeki Nehir karakteri ile oyunculuğa başlayan Ada, Kırgın Çiçekler’de Lailin, Adı Efsane’de Melis, Cennet’in Gözyaşları dizisinde Cennet, Bir Deli Rüzgar’da Melike ve Güvercin isimli son dizisinde de Zülüf karakterlerine hayat vermişti.

Almila Ada'nın kaçırdığı büyük dizi fırsatı Sena Çakır'a kısmet oldu! 9

Sena Çakır ile anlaşma yapıldığı da gelen bilgiler arasında. Almila Ada önemli bir rolü elinden kaçırırken, kısmet Sena Çakır’ın ayağına geldi. Çakır genç bir oyuncu ve Adını Sen Koy dizisindeki Zehra ile oyunculuğa başladı. Deli Gönül dizisindeki Aslı karakterinden sonra Sena Çakır’ı öne çıkartan proje Kalk Gidelim dizisinde canlandırdığı Dudu Kalkar karakteri olmuştu.

Sinan Albayrak, Fırat Topkorur ve Hüseyin Soysalan’ın da kadrosunda yer aldığı dizi merakla bekleniyor.