Ana sayfa Sosyal Medya Emanet ve Yemin dizilerinden sonra sırada Kan Çiçekleri var! Barış Baktaş ile Yağmur Yüksel ikilisi yükselen dizi çifti!

Emanet ve Yemin dizilerinden sonra sırada Kan Çiçekleri var! Barış Baktaş ile Yağmur Yüksel ikilisi yükselen dizi çifti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal 7 ekranlarında yayınlanan günlük dizi Kan Çiçekleri son günlerde fazlasıyla dikkat çekmeye başladı. Kan Çiçekleri dizisi hafta içi öğleden sonra 16.30’da izleyicilerle buluşmaya devam ediyor.

Başrollerini Barış Baktaş ve Yağmur Yüksel’in paylaştığı dizi, kan davasıyla başlayan büyük bir aşkı ele alıyor. Bir yanda hayalleri, umutları elinden alınan Dilan, diğer yandan kan davasını bitirip kardeşini bu döngüden kurtarmak için evlenmek zorunda kalan Baran’ın hikayesi geniş bir izleyici kitlesinin dikkatini çekiyor.

Kan Çiçekleri dizisinin başrolünde yer aldığı iki genç ismin iyi bir uyum sağlaması da hikayenin güçlenmesine yaradı. Sosyal medyada örgütlenmekte olan dizinin hayranları, Aralık ayında en çok takip edilen diziler listesine Kan Çiçekleri’nin de girmesini sağladı.

‘The Wit Social List’ araştırmasında ortaya çıktı ki, 5 Aralık’ta Kanal 7’de başlayan dizi kısa bir süre içinde 30 bine yakın takipçi elde ederek dikkatleri çekti. Dizinin sosyal medya hesaplarına ilgi artarak devam ediyor. Son günlerde 50 bine yaklaşan instagram takipçi sayısı ile kısa sürede dizinin geniş bir izleyici kitlesine hitap etmeye başlaması olumlu bir gelişme olarak gözüküyor.

Emanet ve Yemin dizilerinden sonra sırada Kan Çiçekleri var! Barış Baktaş ile Yağmur Yüksel ikilisi yükselen dizi çifti! 10

Kadın izleyicilerin gözdesi haline gelmeye başlayan Kan Çiçekleri, yine Kanal 7 ekranında yayınlanan Yemin ve Emanet dizileri gibi başrol oyuncularını popüler hale getireceği de anlaşılıyor.

Yemin dizisinde Özge Yağız ile birlikte Gökberk Demirci büyük popülerlik elde etti. Emanet dizisinde ise Sıla Türkoğlu ile birlikte Halil İbrahim Ceyhan ismi öne çıktı.

Bu dört oyuncu da şimdi çok popüler ve Kanal 7’nin günlük dizileri ile meşhur olanlar arasında bulunuyor.

İşte bu dört oyuncuya Kan Çiçekleri dizisinin iki genç başrolü Barış Baktaş ile Yağmur Yüksel’in de yakın bir zamanda katılma ihtimali bulunuyor.

Önümüzdeki dönemde dizinin hikayesinin gücüyle de orantılı şeklide Barış Baktaş ile Yağmur Yüksel ikilisinin daha çok gündeme gelmesi, sosyal medyada Baran ile Dilan’ın aşk hikayesinin daha çok konuşulmasının beklendiğini belirtelim.

İşte bu etkileşim ortamı da iki genç oyuncunun hızla popülerlik elde etmesine fayda sağlayacak ve yapımcılar tarafından farklı teklifler almalarının önünü açacak.