Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Emir Çubukçu’ya göre Ateş Kuşları dizisinde gerçek bir hüzün var!

Emir Çubukçu’ya göre Ateş Kuşları dizisinde gerçek bir hüzün var!

tarafından ker_def

Atv ekranlarında 13 Ocak Cuma günü ekran yolculuğuna hazırlanan Ateş Kuşları dizisinin başrol oyuncularından Emir Çubukçu karakteri ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Yapımını Bozdağ Film’in, yapımcılığını Mehmet Bozdağ’ın üstlendiği, atv’nin yayınlanan tanıtımları ile büyük ses getiren yeni dizisi Ateş Kuşları, izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor.

13 Ocak Cuma günü dizi severler ile buluşacak olan Ateş Kuşları, duygu yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla, sezonun en çok konuşulacak işleri arasında yerini aldı. Dizinin Sabit’i Emir Çubukçu rolü hakkında konuştu.

Çubukcu, “Bu hikayede gerçek bir hüzün var” diyor. Dizinin Sabit’i Emir Çubukçu, hikaye hakkında şunları söyledi:

“Her senaryoda, karakterlerin böyle yaşayan insanlar olduğuna şahit olamıyoruz, zor karşımıza çıkan bir şey. Beni en çok karakterlerin hayatın içinden olması etkiledi. Bu hikayede gerçek bir hüzün var.

Öte yandan aile sıcaklığını da izleyeceğiyle buluşturacak bir hikaye. Benim karakterim Sabit Ateş’in; varoluşsal durumu sebebiyle özel biri bir engeli var. Dolayısıyla çok az konuşuyor. Sabit sevdiği insanları ve ailesi bildiği köksüzleri korumak için gözünü karartabilecek birisi.”