Ana sayfa Sosyal Medya Erdem Şanlı’ya göre Ateş Kuşları dizisinde izleyici hem ağlayacak hem gülecek

Erdem Şanlı’ya göre Ateş Kuşları dizisinde izleyici hem ağlayacak hem gülecek

tarafından ker_def

Atv ekranlarında 13 Ocak Cuma günü ekran yolculuğuna hazırlanan Ateş Kuşları dizisinin başrol oyuncularından Erdem Şanlı karakteriyle ilgili açıklamalarda bulundu.

13 Ocak Cuma günü dizi severler ile buluşacak olan Ateş Kuşları, duygu yüklü hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosuyla, sezonun en çok konuşulacak işleri arasında yerini aldı. Dizide Zıpkın karakterini canlandıracak olan Erdem Şanlı, “Belki de bu dizi sayesinde insanların sokak çocuklarına bakış açıları değişir” diye umutlu bir ifade kullandı.

İzleyicinin biraz ağlayıp, biraz güleceğini söyleyen Ateş Kuşları’nın Zıpkın’ı Erdem Şanlı dizi hakkında şu bilgileri verdi:

“Ateş Kuşları’nın hikayesi çok güzel ve genel olarak bölümlerimiz çok heyecanlı, o yüzden merakla bekliyoruz ve çok heyecanlıyız. Sokak zaten çok farklı ve köksüzler sokağın insanları. Hayatın acımasız ve sert tarafıyla küçük yaşlarında karşılaşmışlar. O yüzden Ateş ailesinin neşesi neşe, üzüntüsü de üzüntü oluyor.

İzleyenler zaman zaman ağlayacak ama zaman zamanda gülümseyecek. Belki de bu dizi sayesinde insanların sokak çocuklarına bakış açıları değişir. Zıpkın karakteri de aslında insanlara umudu vaad ediyor. Ailesini seven, ailesini koruyan, delikanlı bir karakter.”

Yapımı Mehmet Bozdağ’a, proje tasarımı ve senaryosu Ayşe Ferda Eryılmaz ile Nehir Erdem’e ait; yönetmenliğini Gökhan Ayiz’in yaptığı Ateş Kuşları’nın başrollerini İlayda Alişan, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Görkem Sevindik paylaşıyor.