Ana sayfa Sosyal Medya Emmy ödülü kazanan Haluk Bilginer, sosyal medyayı salladı!

Emmy ödülü kazanan Haluk Bilginer, sosyal medyayı salladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye için bir ilk gerçekleşti… Onur Saylak’ın yönetmenilğini yaptığı, 2018 yılında Puhu TV’de yayınlanan Şahsiyet isimli 12 bölümlük polisiye dizideki Ağah Beyoğlu karakteriyle ünlü oyuncu Haluk Bilginer, Uluslararası Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu seçildi.

Bu yıl 47.’si düzenlenen ödül töreninde İngilizce yaptığı konuşmayla da herkesi gururlandıran Bilginer’in bu başarısı sosyal medyada da çok konuşuldu.

Haluk Bilginer ve dizinin yönetmeni Onur Saylak, twitter’da Türkiye gündemine girdi. Binlerce mesaj paylaşıldı. Bu gururu sosyal medyada paylaşımları ile yaşayan vatandaşlar, hem Bilginer hem de Şahsiyet ekibi için çok sayıda tebrik mesajı paylaştı.

Twitter’da Bilginer’e tebrikler üst üste geldi. Vatandaşlar ünlü oyuncunun bu mutluluğuna ortak oldu.

Bilginer ise yaptığı açıklamada, “Çok güzel bir şey. Gurur verici bir şey, emeği geçen herkese teşekkür etmek ve bu ödülü onlarla paylaşmak istiyorum” diye konuştu.

Haluk Bilginer, Türkiye’nin Uluslararası Emmy ödüllü ilk oyuncusu oldu!

Şahsiyet dizisi hakkında:

2018 yılında 12 bölüm olarak yayınlanmıştı. Dizide Bilginer’in yanı sıra Cansu Dere, Metin Akdülger, Şebnem Bozoklu, Hüseyin Avni Danyal, Necip Memili, Şenay Gürler, Müjde Ar, Rabia Soytürk, Hümeyra gibi isimler rol almıştı.