Ana sayfa Dizi Haberleri Emre Bey ile Merih Öztürk enerjisi, Balkan Ninnisi’ni ayakta tutuyor!

Emre Bey ile Merih Öztürk enerjisi, Balkan Ninnisi’ni ayakta tutuyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranında Salı akşamları yayınlanmakta olan Balkan Ninnisi dizisinde birçok izleyici açısından Erdal Özyağcılar’ın başarılı performansı öne çıkartılıyor ve bunda da çok haklılar. Ancak Balkan Ninnisi dizisinde rollerine çok iyi uyum sağlayan iki isim daha var. Bu isimlerden birisi Ertan karakterini canlandıran Emre Bey, diğeri ise Jovanka karakterini canlandıran Merih Öztürk.

Bu üç isme Arif karakterini canlandıran Sarp Bozkurt’u da ekleyebilirsiniz. Dizide bu dört ismin canlandırdığı karakterlerin büyük bir çekiciliği var. Hem Erdal Özyağcılar hem de Sarp Bozkurt aslında kendilerinden bekleneni tam anlamıyla sergiliyor. Ancak Emre Bey ile Merih Öztürk ikilisinin uyumu ve sahnelerdeki başarısı beklenmedik bir durum.

Emre Bey, Ertan karakteri ile belki de bugüne kadar canlandırdığı roller arasında karaktere en iyi uyum sağladığı proje Balkan Ninnisi olabilir. Oyuncunun hayranlarına göre Emre Bey, bu dizide kendisin buldu. Hem enerjisi çok güzel hem de sahnelerde inandırıcılığı çok yüksek. Emre Bey’in Ertan karakterindeki güçlü çıkışını destekleyen bir başka unsur ise Jovanka karakterine Merih Öztürk’ün de çok yakışması oldu.

Emre Bey ile Merih Öztürk enerjisi, Balkan Ninnisi'ni ayakta tutuyor! 7

Hem Emre Bey hem de Merih Öztürk ikilisi birçok izleyiciye göre de yaz döneminin en sürpriz ve en başarılı dizi çiftlerinden birisi oldu. Enerjilerinin yüksekliğinin yanı sıra, birbirlerine olan uyumları ve sosyal medyaya yansıyan set halleriyle de iki genç oyuncunun Balkan Ninnisi’ni ayakta tutan isimlerin başında geldiğini söyleyebiliriz.

Reytingleri ilk bölümlerde daha iyi olsa da Balkan Ninnisi dizisi TRT1 ekranında uzun süre devam edebilecek bir proje olarak duruyor. Dizinin farklı kültürlerdeki insanların bir arada yaşayabileceklerine yönelik verdiği mesaj da çok etkileyici. Hikayesi ve sempatik yönleri ile Balkan Ninnisi dizisi, tarih kokan Üsküp şehrinin güzelliklerini de ortaya döküyor.