Ana sayfa Sosyal Medya Destan dizisi zorda ama Ebru Şahin zirvenin keyfini çıkartıyor!

Destan dizisi zorda ama Ebru Şahin zirvenin keyfini çıkartıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Destan isimli atv’nin geçen sezon büyük reytingler beklediği ama tam da aradığını bulamadığı dizinin başrol kadın oyuncusu olarak Ebru Şahin, yıl boyunca çok konuşuldu. Ebru Şahin, yaz döneminde ise bu sefer sevgilisi Cedi Osman ile nişanlanması ve evliliği ile gündemden düşmeyen isimdi.

Ebru Şahin, geçen hafta twitter ortamında da ismi paylaşımlara en çok konu olan kadın oyuncu olarak öne çıktı. Bir hafta önce Sıla Türkoğlu’nun ardından ikinci sırada yer alan Ebru Şahin, 12-18 Temmuz tarihleri arasında twitter’de retweetsiz paylaşılan 47 bin 400 iletinin konusuydu… Bu yüksek iletiler sayesinde haftanın en popüler kadın oyuncusu olarak birinciliği elde eden Ebru Şahin, uzun süredir de gündemden düşmeyen bir isim.

Destan dizisi zorda ama Ebru Şahin zirvenin keyfini çıkartıyor! 8

Senden Daha Güzel dizisinin yıldızı Cemre Baysel’in ikincilik elde ettiği ama rakibinin yarısı kadar ileti elde edebildiği bir ortamda, Ebru Şahin’in sosyal medyada ne kadar büyük etkileşim yarattığını görebilirsiniz.

Baba dizisiyle gündemde olan ve Behzat Ç dizisinde de rol alacağı ortaya çıkan Özge Yağız, sosyal medya paylaşımları ile de gündemden düşmüyor. Oyuncu geçen hafta en popüler üçüncü kadın oyuncu olarak dikkatleri çekti.

Adba TV’nin listesinde bir önceki hafta ikincilik elde eden, geçen haftanın sonuçlarına göre de birinci sırada yer aldığı ortaya çıkan Ebru Şahin’in sosyal medyada bu kadar yoğun şekilde gündem olduğu bir dönemde Destan dizisinde yaşananlar da dikkatleri çekiyor.

TV100’ün iddiasına göre atv ve yapımcı dizinin final yapması konusunda anlaştı. Son bir bölümün çekilmesi ve böylelikle Destan dizisine veda edilmesinin planlandığı iddia ediliyor.

Destan dizisi zorda ama Ebru Şahin zirvenin keyfini çıkartıyor! 9

Destan dizisinin akıbetini hayranları çok merak ediyor ama Ebru Şahin, özel hayatıyla sosyal medyanın gündeminden düşmüyor. Oyuncunun hayranları yeni sezonda çok emek verdiği Destan dizisinin devam etmesi gerektiğine inanıyor. Çünkü bu dizi için ortaya konulan emeklerin karşılığı ilk sezonda elde edilemedi. Hem hikayenin yenilenmesi hem de yeni ve etkileyici oyuncuların kadroya dahil olması ile dizinin kurtulabileceğini düşünenler de var.