Ana sayfa Dizi Haberleri Emre Bey’in yeni TRT1 dizideki partneri hayatının fırsatını yakaladı!

Emre Bey’in yeni TRT1 dizideki partneri hayatının fırsatını yakaladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Emre Bey için yeni TRT1 dizisinde sürpriz bir partner bulundu! TRT1 ekranlarında yayınlanması için hazırlıkları yoğun bir şekilde devam eden yeni dizi Balkanlar’daki Türkler’in yaşantısını anlatacak. Makedonya’nın Üsküp kentinde çekimleri yapılacak olan dizinin başrol oyuncusu olan Erdal Özyağcılar, yıllar önce yer aldığı Elveda Rumeli dizisinin 2022 versiyonunu yapacaklarını açıkladı.

Bir aile üzerinden hem komedi unsurları olan hem de komedi içinde dram ve dram içinde de komediyi barındıran bir hikayeye sahip olan dizinin ismi Balkan Ninnisi olarak ifade ediliyor ama Rumeli Sevda’sı da olabilir… İsim konusu henüz net olmasa bile oyuncu kadrosu ve detayları netleşen dizide iki genç ismi başrolde göreceksiniz. Emre Bey erkek başrol olurken, kadın başrole ise çok sürpriz bir isim seçildi.

Emre Bey'in yeni TRT1 dizideki partneri hayatının fırsatını yakaladı! 9

2015 yılında setlere adım atan ve Adı Efsane dizisindeki Kıvanç ile Elimi Bırakma dizisindeki Arda karakterleri ile hatırladığımız Emre Bey, son dönemde birçok farklı projede rol aldı. Sol Yanım, Yetiş Zeynep, Son Nefesime Kadar isimli dizilerde izlediğimiz genç oyuncunun partneri olarak Merih Öztürk isminde karar kılındı.

Emre Bey'in yeni TRT1 dizideki partneri hayatının fırsatını yakaladı! 10

Kadın başrol olarak seçilen Merih Öztürk, 1999 doğumlu ve 2018 yılında Best Model Of Turkey yarışmasında üçüncülük elde ederek ismini duyurdu. Börü 2039 isimli dizide Güney karakterini de canlandıran genç oyuncu adına yeni dizinin çok önemli bir fırsat olduğunu söyleyebiliriz.

Benzer yaşlarda olan Emre Bey ile Merih Öztürk ikilisinin uyumu ve enerjileri de şimdiden merak konusu oldu. Yeni dizi çifti sosyal medyada biraz şaşkınlıkla karşılanırken, Merih Öztürk adına bu dizinin büyük bir kariyer fırsatı olduğu da gözüküyor.