Ana sayfa Sosyal Medya Özge Özberk’in ‘keşke yeniden çekilse’ dediği dizisi bakın hangisi!

Özge Özberk’in ‘keşke yeniden çekilse’ dediği dizisi bakın hangisi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1976 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Özge Özberk, oyunculuk mesleğine yaptığı büyük katkılarla, geniş izleyici kitlelerini etkileyen isimlerden birisidir. Müjdat Gezen Sanat Merkezi tiyatro bölümünde eğitim alan oyuncu, bugüne  kadar birbirinden çok farklı karakterler ile hayranlarının karşısına çıktı.

Tiyatro, sinema ve dizi olmak üzere birbirinden farklı yapımlarda rol alan Özge Özberk, son dönemde farklı konulara eğilmeye karar verdi. Çocuk kitapları yazan ve bu konuda da iyi olduğunu sergileyen oyuncunun hayranları ise yeniden setlere dönmesini bekliyor.

TV100’e konuşan ve röportaj yaptığı sırada bir vatandaşın oyuncuyu tanıması ve Çemberimde Gül Oya dizisini hatırlatması üzerine ilginç anlar yaşandı. Özge Özberk de vatandaşın eski dizisini hatırlatmasıyla duygulandı. Vatandaş, bu tür dizilerin yeniden çekilmesini istediğini ifade ederken, Özge Özberk ise şu sözleriyle bu temenniye katıldı: “Keşke sen söyle, keşke yeniden çekilse…”

Özge Özberk'in 'keşke yeniden çekilse' dediği dizisi bakın hangisi! 8

Ünlü oyuncu aslında bu sözleri ile yapımcılara bu tür dizilere duyduğu özlemi de ifade etti.

Çemberimde Gül Oya dizisi 12 Eylül 1980 askeri darbesi öncesindeki Türkiye’den kesitler sunan bir yapım olarak öne çıktı. 2004 yılında Kanal D’de yayınlanan ve 40 bölüm süren dizide çok önemli oyuncular rol aldı.

Özge Özberk ile Mehmet Ali Nuroğlu ikilisi bu dizideki performansları ile unutulmaz dizi çiftleri arasına katılmıştı.

Özge Özberk'in 'keşke yeniden çekilse' dediği dizisi bakın hangisi! 9

Selda Alkor, Mehmet Ali Nuroğlu, Özge Özberk, Tuba Büyüküstün, Melisa Sözen, Işıl Yücesoy, Şerif Sezer, Goncagül Sunar, Serdar Yeğin gibi önemli oyuncular Çemberimde Gül Oya isimli dizide bir araya gelmiş ve dizi geniş bir izleyici kitlesini etkilemişti.

Özge Özberk’in temennisi gerçek olur mu bilinmez ama, Çemberimde Gül Oya gibi diziler artık mazide tatlı bir anı olarak kaldı.