Ana sayfa Dizi Haberleri Emret Komutanım’daki Jumbo Gökhan rolü yüzünden dayak yiyecekti!

Emret Komutanım’daki Jumbo Gökhan rolü yüzünden dayak yiyecekti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ferdi Kurtuldu dizideki rolü yüzünden dayak yiyecekti! Ünlü oyuncu Ferdi Kurtuldu, en son atv’de yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Hüdaverdi karakterine hayat verdi.Oyuncu,2006 yılından bu yana projelerde boy gösteriyor.

atv’de Öykü Gürman ile birlikte Evde Biz Bize isimli program hazırlayan Ferdi Kurtuldu, bugünkü programda İlayda Çevik’i ağırladı. İlayda Çevik, Gel Dese Aşk dizisindeki Bahar karakteri nedeniyle sosyal medyadan çok eleştiri alınca korku yaşadığını ifade etti. Ferdi Kurtuldu ise yıllar önce başına gelen bir olaydan bahsetti.

Emret Komutanım'daki Jumbo Gökhan rolü yüzünden dayak yiyecekti! 7

Ferdi Kurtuldu, “Ben, Emret Komutanım zamanında. Bundan 15 sene önce. Jumbo Gökhan diye bir karakteri oynuyordum. Şimdi hala da izleniyor. Ben o karakter yüzünden, Taksim’de dövülme tehlikesi atlattım.’Ben öyle bir insan değilim diyorum, oynuyorum diyorum.’ 3-5 kişi ‘Sen nasıl bir insansın’ diye üzerime yürüdüler” dedi.

O tepkiler üzerine hiç duymamazlıktan gelerek bölgeden kaçarak uzaklaştığını anlatan Ferdi Kurtuldu, “Bu aslında işimizi ne kadar doğru yaptığımızı, seyirciye bunu ne kadar aktarabildiğimiz ile ilgili bir şey olduğu için, ben seviniyorum böyle şeyler duyunca. Doğru şeyler yapmışız diyorum” açıklamasını yaptı.