Ana sayfa TV Programları Öykü Gürman ve Ferdi Kurtuldu’dan yeni program!

Öykü Gürman ve Ferdi Kurtuldu’dan yeni program!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’de yayınlanan Gel Dese Aşk dizisinde Sitare karakterini canlandıran Öykü Gürman ile Aralık ayında final yapan Kimse Bilmez’de Hüdaverdi olarak izlediğimiz Ferdi Kurtuldu, birlikte programa başlıyor.

Evde Biz Bize isimli program hafta içi her gün saat 14.00’de yayınlanacak. İlk bölüm 20 Nisan Pazartesi günü başlıyor… Ünlü oyuncu instagram hesabından programının tanıtımını yaptı.

EVDE BİZ BİZE NASIL BİR PROGRAM?

Gündüz kuşağının vazgeçilmezlerinden olan atv, Ramazan ayında yeni bir programla ekranda yerini almaya hazırlanıyor! Hafta içi her gün, saat 14.00’te canlı olarak ekran başındaki izleyicilerle buluşacak olan, yemek, sağlık, müzik, astroloji, psikoloji, geleneksel tıp gibi pek çok konunun konuşulacağı, canlı telefon bağlantılarıyla soruların paylaşılacağı Evde Biz Bize’yi sesiyle olduğu kadar oyunculuğuyla da herkesi büyüleyen güzel ve başarılı şarkıcı, oyuncu Öykü Gürman ile bitmeyen enerjisi ve neşesiyle harekete geçiren, güldüren başarılı oyuncu Ferdi Kurtuldu sunacak.

Öykü Gürman ve Ferdi Kurtuldu'dan yeni program! 7

atv ile Hayat Evde Güzel!

Sağlıktan iyi beslenmeye, doğru alışverişe, son trendler, doğru bilinen yanlışlar, alanında en iyi doktor, geleneksel tıp uzmanı, spor eğitmeni, astrolog gibi konukların yanı sıra hem sesi, hem el becerisi hem de keyifli sohbeti ile renk katacak olan ünlü konuklarıyla farklı ve detaylı bilgiler izleyiciyle paylaşılacak. En güzel iftar yemekleri biz bizeyken pişirilecek.Ekran başındakilerin kolayca yapabilecekleri pratik, lezzetli, kolay yemek tarifleri stüdyoda canlı olarak anlatılacak.

Alanında uzman doktorlarla gerçekleştirilecek sohbetlerle, evlerinde kalan izleyicilerin merak ettikleri tüm sorular en doğru isimlerden yanıt bulacak. En sevilen oyuncular, sunucular, sosyal medya fenomenleri yapacakları canlı bağlantılarla evlerinden tüyolar verecek. Bunların yanı sıra Öykü Gürman kadife sesiyle kulakların pasını silecek.

Sağlımız için evde kalmamız gereken bu günlerde, tüm aile bireyleri Evde Biz Bize’ de moral bulacak!