Ana sayfa Dizi Haberleri Cennetin Çocukları dizisinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun yeni imajları ortaya çıktı!

Cennetin Çocukları dizisinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun yeni imajları ortaya çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – TRT1 ekranlarında yayınlanacak olan Cennetin Çocukları dizisi merakla bekleniyor. Dizinin başrollerinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu partner olarak yer alıyorlar. Merakla beklenen diziden gelen ilk pozlar, oyuncuların hayranlarında da heyecan yarattı.

Geçtiğimiz sezon tv8 için çekilen Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde oynamıştı İrem Helvacıoğlu. İzleyenlerin beğenisini toplayan dizi, ne yazık ki beklenen reytingleri alamayınca sezon sonunda devam etmemesine karar verildi.

Alp Navruz ise en son ekrana Ada Masalı dizisi ile gelmişti. Bu dizide birlikte rol aldığı Ayça Ayşin Turan ile de aşk yaşamaya başlayan oyuncu, bir sezon ara verdiği ekrana yeniden dönecek kısa bir süre sonra. Hayranlarının büyük bir merakla yeni projesini beklediği oyuncu, bu kez İrem Helvacıoğlu ile partner.

Cennetin Çocukları dizisinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yeni imajları ortaya çıktı! 8

Gold Film imzalı dizinin hikayesi, Atike Hınçlıer’in ‘Yürek Çıkmazı’ isimli kitabından alıntılanmakta. Cennet’in Çocukları dizisinde, kişilik bozukluğu, şiddet ve pişmanlığın uçuruma sürüklediği bir adam ile hayata tutunmaya çalışan bir kadının karşılaşmaları ve aralarında yaşananlar anlatılıyor.

Cennetin Çocukları dizisinde Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu'nun yeni imajları ortaya çıktı! 9

Henüz yayın tarihi belli olmayan dizinin kadrosunda Ayça Bingöl de yer alıyor. Dizinin çekimlerinin kısa bir süre önce başlamasının ardından ilk ilk kareler de kısa bir süre önce paylaşıldı. Alp Navruz ve İrem Helvacıoğlu’nun yeni dizilerindeki imaj da fotoğrafla birlikte ortaya konuldu. İzleyicinin merakla beklediği dizinin yakın zamanda ekranda olacağı tahmin ediliyor. Kadroda ayrıca Dilara Aksüyek, Alp Akar, Cemal Toktaş ve Mesut Akusta da yer almakta. Dizinin yönetmenliğini ise Serdar Gözelekli yapıyor.