Ana sayfa Dizi Haberleri En şanslı dizi izleyicileri Kalk Gidelim oldu!

En şanslı dizi izleyicileri Kalk Gidelim oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT1 ekranlarının iki önemli dizisi koronavirüs günlerinde yollarına emin adımlarla devam ediyor. 3 sezondur ekranda boy gösteren ve Cumartesi akşamlarına damgasını vuran Kalk Gidelim, stoklu çalışmanın mükafatını görüyor. Dizi, diğer rakipleri bocalarken dimdik ayakta ve her hafta yeni bölümü ile ekranda.

Gelen bilgiler dizinin Ramazan başlangıcına kadar yeni bölümleriyle ekranda yer alabileceğine işaret ediyor. Kalk Gidelim’in 11 Nisan Cumartesi günü ekrana gelecek olan 104.bölümünden ilk fragman yayınlandı. Yine eğlenceli sahneler izleyicileri bekliyor. Videodan ilk görüntüleri görebilirsiniz.

Birçok izleyici Arka Sokaklar kadar uzun süreli olmasını da arzu ettiklerini sosyal medyada paylaşıyor. Bir izleyici diyor ki, “Karantinada bir Kalk Gidelim var. Hafta sonunu iple çekiyorum.”

Muğla’nın Yeşilyurt ilçesinde çekilen Kalk Gidelim dizisinin oyuncuları bölgeye ve buranın şartlarına alıştılar. Hatta Mehtap Bayri, aldığı zeytinlikte çiftçilik bile yapıyor. Oyuncuların keyfi de yerinde. Kalk Gidelim’in daha uzun yıllar devam etmemesi için ortada bir neden de yok.