Ana sayfa Dizi Fragmanları İki ayrılık ile sarsılan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeni bir sayfa açıldı!

İki ayrılık ile sarsılan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeni bir sayfa açıldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Barış Kılıç, uzun süredir Fox TV dizileri ile yoluna devam ediyor… Yasak Elma dizisinde yer alan ve hikayeden ayrıldıktan sonra bir kez daha geri dönüş yapan oyuncu, dördüncü sezon sonunda ise tamamen diziye veda etmişti.

Barış Kılıç’ın canlandırdığı Kaya karakteri ise dizi hayranlarının aklından çıkmıyor… Ender’in sevgilisi ve Şahika’nın abisi rolündeki Kaya’yı yeniden Yasak Elma’da görmek istediklerini belirten dizi hayranları, oyuncuyu Evlilik Hakkında Her Şey’de Efe Avcı karakteri ile izleyebilecek.

İki ayrılık ile sarsılan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde yeni bir sayfa açıldı! 7

Salı akşamları yayınlanan Evlilik Hakkında Her Şey dizisinde Azra karakteri ile Efe’nin ilk karşılaşması sert olacak. İki avukat bir dava üzerinden karşılıklı çatışırken, Efe kendine çok güveniyor… Azra’yı karşısına alan Efe’nin tehdit dolu sözleri izleyicilerin sinirlerini bozacaktır.

Ancak büyük aşklar da büyük kavgalarla başlar. Reytingleri düşmeye devam eden Evlilik Hakkında Her Şey dizisine kurtarıcı rolüyle gelen Barış Kılıç, 21. bölümden itibaren hikayenin değişmesine neden olacak.

Evlilik Hakkında Her Şey hayranları 21. yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Yıldırım ve Sergen karakterlerinin ayrılığı ile sarsılan dizide yeni bir sayfa açılıyor ve artık başrolde Barış Kılıç da var.

Önümüzdeki bölümlerde Gökçe Bahadır ile Barış Kılıç partnerliğini izleyeceksiniz. İşte dizinin salı günü yayınlanacak 21. bölümünden ilk fragman: