Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek hayranları Kaçış dizisi ile sosyal medyada coştu!

Engin Akyürek hayranları Kaçış dizisi ile sosyal medyada coştu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Akyürek bir ilke imza atacak. Hikayesini yazdığı Kaçış isimli dizi ile hayranlarına sürpriz yapan oyuncu, yeniden setlere dönmeye hazırlanıyor… Disney Plus’ın Türkiye’ye yerleşmesini sağlayacak önemli projelerden birisinin de bu yapım olduğu değerlendirmeleri yapılıyor.

Engin Akyürek hem hikayesini yazdı hem de başrolde yer alıyor. Hayranları ise boş durmuyor ve dünyanın birçok ülkesinde dizinin gönüllü tanıtım elçiliğini yapıyor. Sosyal medyada örgütlenen hayranlar birçok ülkede Engin Akyürek etiketleri üzerinden yeni dizinin duyurusunu yapıyor.

İrem Helvacıoğlu’nun kadın başrol olarak dizide yer alacağının ortaya çıkması hayranları da fazlasıyla coşturdu. Sosyal medyada Engin Akyürek hayranlarının dünyanın farklı ülkelerinde Kaçış dizisi için binlerce tweet paylaştığını ve gündemde tutmak için büyük çaba harcadığını görebilirsiniz.

Engin Akyürek hayranları Kaçış dizisi ile sosyal medyada coştu! 1

Same Film ile O3 Medya’nın birlikte hazırladığı yeni dizinin yönetmeni olarak Yağız Alp Akaydın ile anlaşma yapıldı. Mehmet isimli bir gazeteciyi canlandıracak olan Engin Akyürek’in yeni rolü merakla bekleniyor.

İrem Helvacıoğlu ile Engin Akyürek’in birbirlerine çok yakışacağını belirten hayranlar, iki ünlü ismin ilk pozlarını da merakla bekliyor.