Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek hayranları sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

Engin Akyürek hayranları sosyal medyayı ayağa kaldırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek hayranları bu sezon o kadar mutlu ki, oyuncunun kendisini gösterebileceği bir karakter ile ekrana dönmüş olması, milyonlarca izleyiciyi etkiledi. Adım Farah dizisinde Tahir Lekesiz karakterini canlandıran Akyürek’in daha dizinin ilk bölümünden bu yana çok başarılı bir performans ortaya koyması, Tahir karakterinin hislerini izleyicilere yansıtmada sergilediği ustalık, ayrıca Demet Özdemir ile çok iyi partner enerjisi yayması sosyal medyada izleyicileri hareketlendiriyor.

Adım Farah dizisi çarşamba akşamları ortalamaya yakın reytingler almasına rağmen hala bu konuda beklentilerin altında kalmış durumda. Ancak oyunculuklar konusuna gelince özellikle de Engin Akyürek, izleyicilerin beklediği gibi yine kendisine hayran bırakan bir tarz ortaya koydu.

Dizideki mimiklerinden tutun da duygusal anlardaki tavırlarına, bakışlarına ve aksiyon dolu sahnelerdeki başarısına kadar izleyiciler Engin Akyürek’in her halini en ince ayrıntısına kadar inceliyor.

Sosyal medyada birçok video paylaşan Adım Farah dizisi hayranları oyuncunun özellikle mimikleriyle bile Tahir karakterini adeta içinde yaşadığını düşünüyor. “Boşuna oyunculuk üstadı bu adam demiyoruz” şeklinde yorumlar yapan dizi hayranları, özellikle de twitter ortamını ayağa kaldırmış durumda.

Yabancı ülkelerdeki Türk dizisi hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Adım Farah dizisi, sadece reytinglerine bakarak değerlendirilemez. Sosyal medyada oluşan atmosfer aslında hikayenin izleyicilerin yüreğine ne kadar çok işlediğini, oyuncuların milyonlarca kişiyi kendilerine çektiğini de görmek lazım.

İşte bu nedenden dolayı Adım Farah dizisi için Fox TV’nin ikinci sezonda da devam etme kararı alması büyük sevinç yaratacak. Henüz bu konuda bir gelişme olmasa bile, sosyal medyada ortaya konulan güçlü desteğin de etkisiyle Adım Farah dizisi için beklenen çıkış ikinci sezonda da gerçekleşebilir.

Engin Akyürek hayranları sosyal medyayı ayağa kaldırdı! 7

Zira yaz arasında hem senaryoda yapılacak düzenlemeler hem de yeni oyuncuların eklenmesi ile birlikte dizinin rüzgarını daha güçlü şekilde estirmesi mümkün olabilir. Tabii ki Fox TV’nin henüz ne karar alacağını bilmiyoruz ama Adım Farah öyle kolay harcanacak bir dizi olmaktan çıkmışa benziyor.