Ana sayfa Dizi Haberleri Ersin Arıcı, Yalı Çapkını dizisinin parıldayan isimlerinden birisi oldu!

Ersin Arıcı, Yalı Çapkını dizisinin parıldayan isimlerinden birisi oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yalı Çapkını dizisinde başrolde yer alan isimler kadar, yan rollerdeki oyuncular da çok dikkat çekiyor. Bu isimlerden birisi de Ersin Arıcı oldu… Dizinin hikayesinde Abidin karakterini canlandıran oyuncunun ortaya koyduğu performans sosyal medya ortamında takdirle karşılanıyor.

Suna ile Abidin karakterlerinin hikayesine kilitlenen Yalı Çapkını dizisi hayranları, duygusal anlarda Ersin Arıcı’nın ortaya koyduğu inandırıcılık performansıyla ilgili sosyal medyada önemli tespitler yapıyor.

Bir dizi hayranı diyor ki, “Abidin, sevgisini de acısını da o kadar yaşıyor ki, çok can yakıyor.” Aslında izleyicilere bu sözü söyleten şey Ersin Arıcı’nın karakteri üzerine bir gömlek gibi giymesinin sonucu.

1991 yılında Şanlıurfa’da dünyaya gelen Ersin Arıcı, 2016 yılından bu yana dizi setlerinde farklı projelerle yer aldı. Hangimiz Sevmedik dizisindeki Sami karakterinin ardından çeşitli dizi ve sinema filmlerinde rol alan oyuncuyu, izleyicilerin gözünde parlatan yapım ise Yalı Çapkını dizisiydi.

Ersin Arıcı ile Beril Pozam ikilisi o kadar güçlü bir uyum yakaladı ki, hikayedeki Abidin ile Suna’nın yaşadıkları dizi hayranlarına çok etkileyici geldi. Yalı Çapkını dizisinin ana karakterleri kadar yan rollerin de izleyicileri etkilemekte ne kadar güçlü olduklarını Abidin ile Suna’nın yarattığı sosyal medya etkileşiminden anlayabilirsiniz.

“Rolünü canlandırmıyor adeta yaşıyor” dedirten performansı ile bu sezonun parlayan yıldızlarından birisinin de Ersin Arıcı olduğunu söylemek mümkün. Tabii ki Beril Pozam’ın da ikili sahnelerdeki performansını ve ikilinin izleyicileri etkileyen uyumundan da bahsetmeden geçmemek lazım.