Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek hayranlarından ekrana geri dönüş kutlaması!

Engin Akyürek hayranlarından ekrana geri dönüş kutlaması!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – En son Disney Plus için çekilen Kaçış dizisinde başrolde yer alan Engin Akyürek, kendi hikayesinin bir projeye dönüştürülmesi deneyimini de yaşadı. Ünlü oyuncu, dünyanın birçok ülkesinde de büyük ilgi gören Kaçış dizisinin ardından, bu sefer Fox TV için hazırlanan Adım Farah isimli diziyle gündemde yer alıyor.

İlk bölümü 16 Haziran 2019 tarihinde yayınlanan Sefirin Kızı dizisi, 2 sezon sürmüş ve 52 bölüm ekranda kalmıştı. Engin Akyürek önce Neslihan Atagül, son dönemde de Tuba Büyüküsün ile partner oldu. Sefirin Kızı dizisinden sonra da Engin Akyürek hayranları, ünlü oyuncuyu yeniden televizyon dizisinde görmek için sabırsızlıkla bekliyordu.

İşte bu bekleyiş sona eriyor. Adım Farah dizisinin sosyal medya hesaplarından 1 Mart Çarşamba günü ilk bölümün yayınlanacağı müjdesi verildi. Demet Özdemir ile partnerlik yapacak olan Engin Akyürek hayranları, ünlü oyuncunun yeniden ekrana dönüşünü kutlamaya başladı.

Sosyal medyada güçlü bir şekilde örgütlenen Engin Akyürek hayranları, Adım Farah dizisinin heyecanını attıkları binlerce paylaşım ile ortaya koydu.

“Muhteşem oyuncu Engin Akyürek geri dönüyor” şeklinde çok sayıda paylaşımı sosyal medya üzerinde görebilirsiniz.

Engin Akyürek hayranlarından ekrana geri dönüş kutlaması! 7

Ünlü oyuncunun sadece Türk hayranları değil, yabancı hayranları da bu müthiş kutlama havasına kendi dillerinde paylaştıkları mesajlarla katılıyor.

Yeni projede Tahir Lekesiz isimli mafya liderini canlandıracak olan oyuncu, kariyerinde bambaşka bir deneyim daha yaşayacak. Diziyi sabırsızlıkla beklediklerini belirten hayranları ise, “Seni ekranda görmek için sabırsızlanıyorum” diye paylaşımlar yaparak heyecanlarını ortaya koyuyor.