Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek ve Kerem Bürsin sevgisi çok büyük ama, Sefirin Kızı ile Sen Çal Kapımı’nın reytingleri düşük!

Engin Akyürek ve Kerem Bürsin sevgisi çok büyük ama, Sefirin Kızı ile Sen Çal Kapımı’nın reytingleri düşük!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 2020 yılının son haftasında sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular listelendi, ilk sırada yine Engin Akyürek çıkarken, ikinci olarak da Kerem Bürsin’i görüyoruz. Sefirin Kızı dizisindeki performansı ile göz dolduran Engin Akyürek, daha önceki haftalarda da birincilikler elde etmişti.

Kerem Bürsin ise Hande Erçel ile birlikte oluşturduğu sinerji ile sosyal medyanın en çok konuştuğu ikinci erkek oyuncu olarak Aralık ayının son haftasında da yine başarılıydı… Engin Akyürek ve Kerem Bürsin ikilisinin sosyal medyada bu kadar güçlü etkileşimler elde etmelerine rağmen dizilerinin aldığı sonuçlar ise düşük gelmeye devam ediyor.

Pazartesi akşamları en çok izlenen 4. dizi konumundaki Sefirin Kızı, 5-6 arası reytinglerde yer alıyor ve bir türlü de yükselemiyor. Oysa ki, Uyanış Büyük Selçuklu, Çukur ve Yasak Elma dizileri bu sezon çok daha iyi iş çıkartıyor. Zaman zaman Sefirin Kızı da reytinglerde atak yapmaya çalışsa da bir türlü 5-6 bandını kırıp da yukarılara çıkamadı.

Kerem Bürsin’in Serkan karakterine hayat verdiği Sen Çal Kapımı dizisi de yaz aylarındaki popülerliğini kaybetti. Dizi gün değiştirerek Cumartesi akşamları izleyicilerle buluşuyor. Ancak hafta içi rekabetinden uzaklaşmış olsa da Gönül Dağı ve Kuzey Yıldızı dizilerinin arkasında kalmaya devam ediyor. Sen Çal Kapımı 4-5 arası reyting oranları ile yoluna devam ediyor.

Engin Akyürek ve Kerem Bürsin sevgisi çok büyük ama, Sefirin Kızı ile Sen Çal Kapımı'nın reytingleri düşük! 21

Sefirin Kızı ve Sen Çal Kapımı dizileri reytinglerde rakiplerine nazaran düşük reytingler alırken, iki dizinin de başrol oyuncularının sosyal medyada en çok konuşulanlar arasında sıklıkla ilk ikide yer alması ise dikkatlerden kaçmıyor.

MTM Medya Takip Merkezi’nin profesyonel sosyal medya dinleme servisi Digilup verilerine göre, son hafta yerli dizilerde rol alan erkek oyuncular sıralamasında değişiklik var.

Geçtiğimiz haftalarda olduğu gibi, zirvedeki yerini koruyan Engin Akyürek, bu hafta da aynı oranlardaki sosyal medya yansımalarıyla 1. Sırada yer aldı.

Engin Akyürek ve Kerem Bürsin sevgisi çok büyük ama, Sefirin Kızı ile Sen Çal Kapımı'nın reytingleri düşük! 22

Sen Çal Kapımı dizisiyle ekranda olan Kerem Bürsin de aynı durumla, 2. Sıradaki yerini korudu.Bu hafta listedeki sürpriz, Alev Alev dizisinde rol alan erkek oyunculardan geldi. Cihangir Ceyhan ve Berker Güven yorumları artış gösterdi.

İşte Aralık ayının son haftasına yansıyan “Sosyal medyada en çok konuşulan erkek oyuncular” listesi:

Engin Akyürek ve Kerem Bürsin sevgisi çok büyük ama, Sefirin Kızı ile Sen Çal Kapımı'nın reytingleri düşük! 23