Ana sayfa Sosyal Medya Romantik karakterler tam da Kerem Bürsin’e göre, işte nedeni!

Romantik karakterler tam da Kerem Bürsin’e göre, işte nedeni!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, romantik dizi karakterlerini canlandırdığı zaman hayranları tarafından daha güçlü bir destek buluyor. Bunun altında yatan ana neden, oyuncunun bu tür rolleri sevmesi ve izleyicileri inandırma noktasında da zorlanmaması olarak gösterilebilir.

Aşkın kendisi için ne kadar önemli olduğunu Re Touch Mag dergisindeki sözleri ile ortaya koyan Kerem Bürsin, son günlerde bu sözleri ile sosyal medyada çok konuşuluyor.

Kerem Bürsin, “Aşık olmak benim için başka bir seviye. Çok istiyorum… Romantizmi seven ve buna inanan bir insanım. Romantik hikâyeler, romantik anlar bence çok tatlı. Spontane romantik anlar inşa etmek isterim biriyle” açıklaması ile hayranlarının bir kez daha beğenisini kazandı.

Romantik karakterleri canlandırma konusunda yer aldığı projelerde çok iyi sonuçlar ortaya çıkmasında oyuncunun romantizm konusunda kendi içinde de güçlü duygular yaşamasına bağlamak yanlış olmayacaktır.

Kerem Bürsin gerçek hayatta kendisi hakkında detayları merak edenler için bazı bilgiler de sundu. Ünlü oyuncu, tek başına kalmayı seven birisi olduğunu belirtti ama arkadaşları ile eğlenmesini bilen birisi olduğunu da vurguladı.

Hem sessizliği seven bir yapısı bulunan oyuncu hem de ortamlara girdiği zaman eğlenmeyi ve gününü güzel geçirmekten geri durmuyor.

Kerem Bürsin, günlük olarak neler yaptığı konusunda ise dikkat çeken bilgiler verdi.

Meditasyon yapmayı sevdiğini ortaya koyan Kerem Bürsin, ayrıca kitap okuma konusunda da çok azimli birisi.

Daha çok tek başına kalmaktan zevk alıyor olsa da Kerem Bürsin, sosyal ortamlara girmekte zorlanmıyor ve eğlenmesini de bilen yapısı ile dikkatleri çekiyor.