Ana sayfa Dizi Haberleri Kadir Doğulu ve Ertan Saban’dan sonra Devrim Özkan yeni partneri ile çok konuşulacak!

Kadir Doğulu ve Ertan Saban’dan sonra Devrim Özkan yeni partneri ile çok konuşulacak!

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Devrim Özkan, son dönemin öne çıkan kadın yıldızlarından birisi oldu. 2017 yılında Rüya isimli dizide canlandırdığı İpek karakteri ile dikkatleri üzerine çeken oyuncu, Vatanım Sensin dizisindeki Havva karakterinin ardından kariyerinde büyük bir çıkış yaşadığı Vuslat dizisinde yer almıştı.

Vuslat isimli dizi oyuncunun adeta kariyer patlaması yaptığı bir projeydi ve başrolü de Kadir Doğulu ile paylaşmıştı. Kadir Doğulu ve Devrim Özkan ikilisinin yüksek enerjisi ve güçlü uyumu, dizinin de başarısını artırmıştı.

Ramo v Rumi gibi dizilerin ardından iyi deneyimler elde eden Devrim Özkan, geçen sezon da Ertan Saban ile birlikte Gelsin Hayat Bildiği Gibi isimli dizinin başrolünde yer aldı.

Ertan Saban ile Devrim Özkan partnerliği oyuncuya çok şey kazandırdı ve projenin başarısı ile birlikte kariyer yükselişi de devam etti.

Ne Gemiler Yaktım isimli dizi ile bu sezona başlayan oyuncu, projenin düşük reytingler nedeniyle kısa sürede yayından kaldırılmasının şokunu yaşadı.

Hayranları yeni bir dizi projesi beklerken, Devrim Özkan bu sefer sinemada yer almak için Ay Yapı ile anlaşma sağladı.

Kadir Doğulu ve Ertan Saban'dan sonra Devrim Özkan yeni partneri ile çok konuşulacak! 7

Basında yer alan haberlere göre Mavi Mağara isimli sinema filminde Devrim Özkan ile Kerem Bürsin partnerlik yapacak.

Yakın zamanda ekip çekimlere başlayacak. Aşk ve dram türündeki filmde Devrim Özkan’ın Kerem Bürsin ile partnerliğinin sonuçları merakla bekleniyor.

İki genç oyuncunun da iyi bir uyum yakalaması bekleniyor.

Kadir Doğulu ve Ertan Saban gibi etkili partnerden sonra Devrim Özkan bu sefer de uzunca bir süre Kerem Bürsin ile birlikte anılacak.