Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Kerem Bürsin ile Devrim Özkan’ın enerjisi Mavi Mağara filmine ilgiyi artırdı!

Kerem Bürsin ile Devrim Özkan’ın enerjisi Mavi Mağara filmine ilgiyi artırdı!

tarafından ker_def

Mavi Mağara isimli yeni sinema filminin başrolünde Kerem Bürsin olunca, hayranları da her detayı büyük bir dikkatle takip ediyor.

En son “Ya Çok Seversen” isimli dizi projesi ile hayranlarının karşısına çıkan Kerem Bürsin, bir süredir dinlenmeyi tercih etmişti.

Ünlü oyuncu kendisine gelen projeler arasında Mavi Mağara isimli yapımı beğendi ve ekip de hazırlıkları tamamlayarak sete çıktı.

Dizinin kadın başrolü olarak da Devrim Özkan ile anlaşılması hayranları çok memnun etti. Kerem Bürsin ile Devrim Özkan’ın birlikte fotoğrafı ise ikilinin birbirlerine ne kadar çok yakıştığını ortaya koydu.

Sosyal medya ortamında Kerem Bürsin hayranları Devrim Özkan ile partner olmasına çok sevindiklerini ve heyecanla projeyi beklediklerini belirten yorumlar yapmaya devam ediyor.

Aşk ve dram hikayesi ile izleyenleri etkilemesi beklenen Mavi Mağara bir Ay Yapım projesi olduğu için de heyecan yaratıyor.

En son, Ne Gemiler Yaktım isimli dizi projesinde başrolde yer alan Devrim Özkan da son dönemin öne çıkan kadın oyuncularından birisi olarak göze çarpıyor.

Kerem Bürsin ile Devrim Özkan ikilisinin birlikte sette çekilen fotoğrafı da projeyi heyecanla bekleyen hayranları memnun etti.