Ana sayfa Dizi Haberleri Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’dan ayrılıyor ama bir söz söyledi ki, akıllar takılı kaldı!

Nesrin Cavadzade, Yasak Elma’dan ayrılıyor ama bir söz söyledi ki, akıllar takılı kaldı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Şahika karakterine hayat vermekte olan Nesrin Cavadzade’nin hikayeye veda edeceği ile ilgili haberler gelmişti… Berk Oktay’ın da bir kadın karakterinin diziye veda edeceği ile ilgili sözleri herkesi meraklandırmıştı.

Cansu karakterini canlandıran Nilperi Şahinkaya’nın ayrılığı mıydı bu yoksa başka bir kadın karakteri mi ölerek veda edecekti? Berk Oktay’ın açıklamasında detay yoktu. Ama bu detaylar ortaya çıkmaya başladı. Nesrin Cavadzade, magazinciler tarafından sokakta görüntülendi. Oyuncuya, diziye veda edeceği ile ilgili iddialar soruldu.

Nesrin Cavadzade, “Gelecek pazartesi görürsünüz diye düşünüyorum ama efsaneler ölmez” ifadesini kullandı. Oyuncunun bu sözünde büyük bir mesaj mı vardı? Yani hikayede bambaşka bir düzen mi kurulacak? Yoksa bir espri mi yaptı?  Cavadzade, “Türkiye seyircisi bir espresso laflarını duymadan nasıl yaşayacak bilmiyorum. Bir zehirlenme yaşamadan nasıl yaşayacaklar bilmiyorum” ifadesini de kullandı.

“Karakterin ölmesini sizde istemiyordunuz?” şeklindeki soru üzerine oyuncu şunları söyledi: “Ölmesini isteyip istemeyip gibi düşünmeyin, senaryonun gerektirdiği şekilde bir yolculuğu oldu karakterin. Senaryonun gerektirdiği yerde gerektirdiği şekilde veda ediyor.”

Yeni teklifler sorulunca ise “Daha durun bakalım, ne teklifi. Sürprizlerim olacak ama, çok büyük sürprizlerim olacak” dedi.  Oyuncunun büyük sürprizlerinin ne olduğu da merak edildi ve akıllara takıldı.

Oyuncu, Gökhan Alkan ile ilişkisinin de güzel gittiğini sözlerine ekledi.

Oyuncunun çevresini saran çiçekçilerin yarattığı ortam ise Cavadzade’yi bir hayli güldürdü. O anları videodan izleyebilirsiniz.