Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek zirveyi Kerem Bürsin’den aldı ama sosyal medyadaki gariplikler devam ediyor!

Engin Akyürek zirveyi Kerem Bürsin’den aldı ama sosyal medyadaki gariplikler devam ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Sosyal medya ortamında en popüler erkek oyuncuları haftalık olarak belirleyen ADBA TV’nin yaptığı araştırmada yeni sonuçlar ortaya çıktı. 11-17 Ekim tarihleri arasını kapsayan yeni araştırmaya göre Engin Akyürek küçük bir farkla Kerem Bürsin’i geçerek en popüler erkek oyuncu olarak geçtiğimiz bir haftalık sürece damgasını vurdu.

Adım Farah isimli dizide Demet Özdemir ile birlikte başrolde yer alan Engin Akyürek, ikinci sezonda da etkili performansı ile dizi hayranlarının kalbini kazanmayı başardı. Oyuncuya ve diziye yönelik olarak sosyal medyada çok yoğun bir ilgi bulunuyor. Bu nedenle de Engin Akyürek’in haftalık yapılan ADBA TV araştırmasında birinci sırada yer alması şaşırtıcı değil. Asıl şaşırtıcı olan ve garip karşılanan durum ise bu kadar büyük sosyal medya başarılarına rağmen Adım Farah dizisinin izleyici eksikliği çekmesi.

Yurt dışında da çok yoğun bir şekilde desteklenen, farklı ülkelere satışı devam eden Adım Farah dizisi ne yazık ki ikinci sezonda aradığı güçlü reytinglerden biraz uzakta bulunuyor. Dizinin akıbeti konusunda da izleyiciler endişeli. Ancak dizi yeterince ilgi çekemez iken, sosyal medya ortamında Engin Akyürek’in Kerem Bürsin’in önünde birinciliği elde etmesi de dikkat çeken bir başarı.

Mert Ramazan Demir, Burak Deniz, İlhan Şen, Barış Baktaş, Halil İbrahim Ceyhan, Burak Berkay Akgül, Recep Usta ile Gökberk Demirci de listeye giren diğer isimler olarak öne çıktı.

Engin Akyürek zirveyi Kerem Bürsin'den aldı ama sosyal medyadaki gariplikler devam ediyor! 7