Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in Adım Farah dizisindeki son halleri ile verilen mesaj çok net!

Engin Akyürek’in Adım Farah dizisindeki son halleri ile verilen mesaj çok net!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Adım Farah dizisinin etkileyici bir hikayesi ve izleyenleri heyecanlandıran bir kurgusu var. Ancak reyting için bunlar yeterli değil. Senaryonun iyi olması da işi çözmüyor, özellikle başrol oyuncuları üzerinden de güçlü bir uyum ve sinerjiye ihtiyaç var. Tabii ki tüm bu şartlar Adım Farah dizisinde yerine getirilmiş olmasına rağmen, böyle bir dizi nasıl olur da reytingler noktasında belirli bir oranın üzerine çıkamaz.

Aslında Adım Farah dizisinin sezonun en başarılı birkaç dizisinden birisi olması, müthiş bir patlama yaparak milyonları ekran başına çekmesi bekleniyordu. Tabii ki bunlar olmadı. Sunum olarak çok etkileyici bir iş olsa da, izlenme oranları açısından ekrandaki sıradan projelerden birisi olmaktan öteye geçemedi.

Demet Özdemir ile Engin Akyürek ikilisinin varlığı ve iyi bir uyum yakalamaları hayranlarını çok memnun etti. Ancak sosyal medyada oluşturulan güçlü etkileşimler de dizinin reytinglerinin zıplama yapmasına fayda sağlamıyor.

İşte tam da bu noktada Engin Akyürek’in bundan sonraki süreçte çok daha etkili sahnelerle izleyicilerin karşısında olacağının mesajı 26 Nisan’da yayınlanan 9. bölüm ile verildi. Tahir Lekesiz karakteri artık aşkın da etkisiyle daha korkusuz, daha gözü kara ve artık sevdiklerini korumak için her şeyi yapabilecek bir noktada. Tabii ki düşmanları da Tahir’e zarar vermek için ellerinden geleni yapacaklar ve hikayedeki bu heyecanın da olumlu yansımalarının görülmesi mümkün.

Ancak görünen o ki dizinin senaristleri Tahir Lekesiz karakterini bir kahramana dönüştürmek üzere önemli mesajlar vermeye başladı. Yani sırada bir mafya üyesinden, artık bir amacı olan bir kahramana doğru evrilmeye başlayan bir Tahir karakteri göreceksiniz.

Tabii ki hikaye içindeki bu dönüşüm senaristlerin çabaları ile sağlanabilir. Bakalım bu durum Adım Farah dizisi için amaçlanan daha geniş izleyici grubuna hitap etmesini sağlayacak mı? Bekleyip göreceğiz.