Ana sayfa Dizi Haberleri Arka Sokaklar dizisinden en sevilen karakterlerden biri ayrıldı, tüm ekip onun için seferber oldu!

Arka Sokaklar dizisinden en sevilen karakterlerden biri ayrıldı, tüm ekip onun için seferber oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 16 yıldır Kanal D ekranında izleyicilerle buluşan, Cuma akşamlarının fenomen dizisi Arka Sokaklar’ın yeni sezonunda ayrılıklar sürüyor. Dizinin sevilen karakterlerini canlandıran Yüsra Geyik, Onur Bay ve Alp Korkmaz’dan sonra bir karakter daha Arka Sokaklar’a veda etti.

Türk televizyon tarihinin en uzun süreli projesi olarak anılan Arka Sokaklar dizisi bu hafta 623. bölümüyle ekrana geldi. Bir önceki bölümde Mazlum, Selin’i kurtarmak için Poyraz’ı vurmuş. Yaralı olarak hastaneye kaldırılmıştı. Savcı Mazlum’un Selin’i korumak için yaralı yaralı Poyraz’ı vurduğuna ikna olmayınca iddianamesinde suçlu olarak yaptı ve Mazlum’a hapishane yolu gözüktü.

Mazlum’un iyi niyetini bilen ve suçsuz olduğuna inanan ekip ne kadar uğraşsa da kararı değiştiremedi. Mesut, Selin ve Engin komiserin hapishane kapısına kadar getirdikleri Mazlum, korkular içerisinde cezaevine girdi.

Arka Sokaklar dizisinden en sevilen karakterlerden biri ayrıldı, tüm ekip onun için seferber oldu! 7

Fakat hesaba katılmayan bir kişi vardı. Mesut’a kafayı takan, daha önce onun sayesinde cezaevine giren uyuşturucu baronu Seyit, hesaplaşma peşindedir. Gazi’de Mesut’un yanına uğrayarak göz dağı verir fakat ne yapacağı bilinmemektedir.

Mesut’un en yakınlarından Mazlum’u öldürmek için cezaevindeki adamlarına emir verir. Mazlum gece tuvalete kalktığı bir sırada öldürülür ve Seyit’in adamı bu cinayete intihar süsü verir fakat sonra kamera kayıtları ölümün cinayet olduğunu açığa çıkarır.

Mazlum’u 12 yıl önce bir halı saha maçında hakemlik yaparken verdiği yanlış kararlardan dolayı iki takımın oyuncuları tarafından saldırıya uğramasıyla tanımaya başlamıştık. Yardımcı bir karakter olsa da özellikle Selin takıntısı ve Mesut ile didişmeleriyle zamanla izleyicinin sevgisini kazandı.

147 bölümde konuk oyuncu olarak katıldığı Arka Sokaklar dizinde uzun süredir yer alan Mazlum’u canlandıran Cumhuriyet Kiper hikayesinin bitmesiyle böylece diziden ayrıldı.