Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan mı daha iyi yoksa Burak Özçivit mi?

Engin Altan Düzyatan mı daha iyi yoksa Burak Özçivit mi?

tarafından ker_def

Diriliş Ertuğrul dizisinin devamı olarak çekilmekte olan Kuruluş Osman dizisinin ilk 6 bölümü beğeniyle izlendi. atv’de yayınlanan dizinin reytingleri de iyi geldi ve 2020 yılında da reytinglerinin artmasına yönelik beklenti var.

Diriliş Ertuğrul ve Kuruluş Osman dizilerinin yapımcısı olan Mehmet Bozdağ, Hürriyet gazetesinden Cengiz Semercioğlu’na konuştu. Bozdağ, önemli açıklamalarda bulundu. Özellikle de sosyal medyada sıklıkla karşılaştırılan Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan hakkında ifadeler kullandı.

Birçok kişinin de üzerinde karar kılamadığı soruyu Semercioğlu şöyle sordu: Burak (Özçivit) mi Engin Altan (Düzyatan) mı?

Mehmet Bozdağ ise “İkisi de benim oyuncum. Engin’le çok güzel bir işe imza attık. Burak’la da yeni bir sürece başladık, o da rolünü layıkıyla yerine getiriyor” diyerek profesyonelce konuştu.

Seyircinin hangisini daha çok sevdiği sorusunda da Mehmet Bozdağ, iki ünlü oyuncuyu rencide etmeden şu yanıtı verdi.

“Kimi Engin, kimi Burak iyi diyor. Ama aslolan bir şey var, Osman’ın karakteriyle Burak’ın, Engin’le de Ertuğrul’un karakteri örtüştü. Yapımcı olarak başarılı olduğumu düşünüyorum.İki iyi oyuncuyla çalışma şansım oldu. Onlar da işin hakkını verdi.”