Ana sayfa Dizi Haberleri Azize yayından kaldırıldıktan sonra Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’den mesaj var!

Azize yayından kaldırıldıktan sonra Buğra Gülsoy ve Hande Erçel’den mesaj var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Azize dizisinde buluşan Buğra Gülsoy ile Hande Erçel, bu sefer de sosyal medyada etkileşim yaptı. Kanal D ekranında yayınlanan Azize dizisinin final dahi yapmasına izin verilmeden yayından kaldırıldığı geçtiğimiz hafta ortaya çıkmıştı.

Dizinin oyuncuları da bir anda boşta kaldı ve yeni projeleri beklemeye başladı. Buğra Gülsoy ve Hande Erçel dizi çiftine daha yeni yeni alışmaya başlayan hayranların hevesi ise kursaklarında kaldı.

Gülsoy ile Erçel, yaşanan bu gelişmelere rağmen neşelerinden bir şey kaybetmediklerini sosyal medyada gösterdi. Gülsoy, “Valhala’ya yolculuk” notu ile aşağıdaki fotoğrafı paylaştı.

Azize yayından kaldırıldıktan sonra Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'den mesaj var! 8

Valhalla, İskandinav mitolojisinde ölen savaşçıların, Tanrı Odin’in de evi olan Asgard’da gideceği görkemli salondur.

Hande Erçel ise rol arkadaşının bu mesajına bir espri ile yanıt verdi. Erçel, “Valhala’ya varmadık mı?” diye yazınca ortalık şenlendi.

Gülsoy, “Çoktaan” diyerek yanıt verdi. İkilinin bu mesajlaşması apar topar yayından kaldırılan Azize dizisini de yeniden hatırlattı. Dizinin hayranları Kanal D’nin neden böyle bir karar aldığını sorgulayan yorumlar yaptı ve tepki gösterdi.

Azize yayından kaldırıldıktan sonra Buğra Gülsoy ve Hande Erçel'den mesaj var! 9