Ana sayfa Dizi Haberleri Kuruluş Osman dizisinin en ciddi sorunu çözüldü!

Kuruluş Osman dizisinin en ciddi sorunu çözüldü!

tarafından ker_def

Kuruluş Osman gümbür gümbür dönecek, Mehmet Bozdağ çok iddialı! Ünlü yapımcı Mehmet Bozdağ, Diriliş Ertuğrul dizisinin ardından Kuruluş Osman ile yeni bir sınav veriyor. Engin Altan Düzyatan’ın 5 sezon başrolünde yer aldığı Diriliş Ertuğrul büyük başarılar elde etmişti.

Kuruluş Osman’ın başrolünde ise Burak Özçivit var ve ünlü oyuncu da işinin hakkını veriyor. Mehmet Bozadağ, Hürriyet’ten Cengiz Semercioğlu’na röporta verdi ve diziden duyduğu memnuniyeti aktardı.

Bozdağ, ” 6 bölüm oldu… İyi bir projeye imza attık. Reytingler de iyi geliyor, çıkan işten çok memnunum” diye konuştu. İlk 6 bölüm stok yapmadan ilerlediklerini anlatan Bozdağ, yılbaşı nedeniyle verilen arayı iyi değerlendireceklerini vurguladı.

Diriliş Ertuğrul’dan sonra Kuruluş Osman’ın oyuncu kadrosunun yüzde 99’unun değiştiğine vurgu yapan Mehmet Bozdağ, “Buna rağmen iyi bir reytingle yolumuza devam ediyoruz. İlerleyen bölümlerde reytinglerimizin daha da artacağına inanıyorum.Bir de “Kuruluş Osman”da, 6 bölüm stoksuz gittik. Ama şu yeni yılda dizilere verilen arayı iyi değerlendiriyoruz. Stoğumuz olacak, gümbür gümbür döneceğiz”dedi.