Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan saçı sakalı kesti, Kuruluş Osman umutları bitti!

Engin Altan Düzyatan saçı sakalı kesti, Kuruluş Osman umutları bitti!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Diriliş Ertuğrul dizisinde 5 sezon Ertuğrul Gazi karakterine hayat veren ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, şu sıralarda herhangi bir yapımda rol almıyor. Hayranları ise ısrarla Kuruluş Osman dizisinde yer alması için sosyal medyadan baskı üstüne baskı yapıyor.

Diziyle ilgili en çok yapılan yorum Ertuğurul Bey’in artık gelmesi ve Osman’a yardımcı olarak Moğollar ile savaşı birlikte kazanmaları şeklinde… Uzun süredir hem yapımcı Mehmet Bozdağ hem de oyuncu Engin Altan Düzyatan’a sosyal medya üzerinden bu türde yorumlar ve mesajlar da gidiyor.

Bu noktada izleyicilerin moralini yükselten ve onları umutlandıran gelişme Engin Altan Düzyatan’ın saç ve sakallarının uzaması idi. Bunu diziye yönelik bir işaret olarak algılayan birçok izleyici oldu.

Ancak ünlü oyuncu bugün yeni imajını paylaştı.Saçlar kesilmiş ve sakallar da kısalmıştı. İşte bu paylaşımdan sonra Kuruluş Osman hayranlarının umutları da tükendi.

Bir izleyici, “Abi biz Kuruluş Osman’a gel diye dua ederken, sen saçı – sakalı kestirmişsin. “el şu diziye artık” diye yazdı. Bir başka dizi hayranı ise “Sakallar gitmiş geçmiş olsun” yorumunda bulundu.

Bir başka yorumda ise “Sen sakalı kesince diziye dönmeyecek olduğunu anlayıp üzülüyoruz” diye belirtti.

İşte Engin Altan Düzyatan’ın son hali:

Engin Altan Düzyatan saçı sakalı kesti, Kuruluş Osman umutları bitti! 7