Ana sayfa Sosyal Medya Deniz Uğur’a oyuncu arkadaşlarından destek geldi!..

Deniz Uğur’a oyuncu arkadaşlarından destek geldi!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Oyuncu Deniz Uğur şu günlerde çocuğunu dövdüğünü iddia ettiği ünlü televizyoncu Reha Muhtar ile birbirlerine yaptıkları karşılıklı suçlamalarla gündeme geliyor.

İkiz çocukları bulunan Deniz Uğur ile Reha Muhtar arasında yaşanan olay oyuncunun, Reha Muhtar’ın çocukları Mina’ya şiddet uyguladığı gerekçesiyle darp raporu aldıktan sonra İstanbul Anadolu 1. Aile Mahkemesi’ne başvurmasıyla patlak vermişti.

Deniz Uğur, çocuğunu dövmekle suçladığı eski eşi ünlü televizyoncu Reha Muhtar’ın kendisi hakkında yönelttiği “Daha fazla para alma” ve “Beni de mi böyle öldürmek istiyorlar?” şeklindeki paylaşımına, “Çocuklarımı korumak için her şeyi yapacağım” diyerek yanıt vermişti.

Oyuncu sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda, çocuklarıyla birlikte fotoğrafını yayınlayarak altına; “Saçının teline zarar gelirse… demiştim. Bitti” notunu düştü.

Deniz Uğur'a oyuncu arkadaşlarından destek geldi!.. 7

Deniz Uğur’un son paylaşımının altına oyuncu arkadaşları da destek içeren yorumlarda bulundular. Oyuncunun Zalim İstanbul dizisinde kızını canlandıran oyuncu Bahar Şahin, “Güçlü anne” yorumunu yaptı. Ceyda Ateş, Arzu Yanardağ ve Gülhan Tekin’in de aralarında bulunduğu oyuncu arkadaşları Deniz Uğur’a yorumlarıyla destek verdiler.

Reha Muhtar, Deniz Uğur’un suçlamaları karşısında “Yalan, iftira ve manipülasyonla mahkemede istendiği gibi daha fazla para almak için çocuklarımı çok kötü oyunlara alet etmeye çalışıyorlar” diye konuşmuştu.

Oyuncu Deniz Uğur Reha Muhtar’ın kendisi hakkındaki iddialarına karşı sosyal medyada geçtiğimiz günlerde bir açıklama yapmış. İddiaları yalanlayan ünlü oyuncu açıklamasında, yıllar önce yetkili makamlara yalvardığını ifade ederek, “Yıkıcı değil yapıcı olmak için bütün yolları denedim. Koruyamadınız, kollayamadınız, bu yangını önleyemediniz, şimdi  söndürmek sizin işiniz!” sözleriyle feryat emişti.