Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan yeni dizi ile sınırları fena zorluyor!

Engin Altan Düzyatan yeni dizi ile sınırları fena zorluyor!

tarafından ker_def

Engin Altan Düzyatan büyük cesaret örneği sergiliyor!

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Diriliş Ertuğrul dizisi dile kolay tam 5 sezon devam etti. Sıradan bir yapım asla değildi. Çarşamba akşamlarını adeta kapladı… Reytinglerde zirvenin zirvesini yaptı. Kimse yanına bile yaklaşamadı uzunca bir süre…

Engin Altan Düzyatan, 5 sezon boyunca Ertuğrul Gazi karakteri ile ününü ülkemizin dışında dünyanın birçok ülkesine taşıdı… Başarıdan başarıya koştu.

Geride bıraktığımız sezon Diriliş Ertuğrul final yaparak veda etti. Yeni sezonda Diriliş Osman olarak yoluna devam edecek.

Ancak Engin Altan Düzyatan’ın Ertuğrul Gazi macerası burada bitti. Fakat hırsı, enerjisi ve cesaretinin ne kadar yüksek olduğunu da yeni sezonda yeni bir diziye başlayarak gösteriyor ünlü oyuncu…

Birçok isim gibi dinlenmek, daha da doğrusu yüzünü dinlendirip biraz özlenmek yerine yeniden ekranda olmayı tercih etti.

Ertuğrul Gazi fenomeninden sonra savcı karakterine hayat vereceği Kurşun dizisinin kariyeri için olumsuz sonuçları olabileceğini bile bile, cesaretini sergiliyor.

Engin Altan Düzyatan yeni dizi ile sınırları fena zorluyor! 7

Kurşun kısa sürede ekran macerasını noktalar ise bu durum Düzyatan için büyük hata olacak.

Dizi başarılı olsa bile Ertuğrul Gazi karakterinden kolay kolay sıyrılamayacak…

Düzyatan yeni dizisinde bölüm başına 150 bin TL alacak.Bu noktada Engin Akyürek’in Sefirin Kızı dizisinden bölüm başına 200 bin TL alacağını hatırlatalım.

Engin Altan Düzyatan, 5 sezon Diriliş Ertuğrul’dan servet kazanmıştı. Bakalım yeni dizisi de uzun süreli olabilecek mi?

Gerçekten hem cesaret hem enerji hem de kariyer tutkusu bu olsa gerek…