Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’a Londra’daki Pakistanlılardan ödül!

Engin Altan Düzyatan’a Londra’daki Pakistanlılardan ödül!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – TRT 1’de yayınlanan Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisinde Oruç Reis karakteriyle izlediğimiz Engin Altan Düzyatan ülkemizin başarılı oyuncularından biri. Düzyatan’ın başarısı yurt dışında da tescillendi. Başarılı oyuncu İngiltere’den ödül kazandı.

Reyting rekorları kıran Diriliş: Ertuğrul’dan sonra rol aldığı Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı ile yeniden ekrana dönen Engin Altan Düzyatan büyük bir hayran kitlesine sahip. Yüksek bütçeler harcanarak çok büyük iddiayla gelen Barbaroslar dizisinin reytingleri istenilen noktada olmasa da yine de geniş bir izleyici grubunu etkiliyor.

Engin Altan Düzyatan’ın başarısı İngiltere’den gelen bir ödülle tescillendi. Düzyatan İngiltere’de yayınlanan magazin ve yaşam dergisi SleekAsian tarafından yılın “en iyi erkek oyuncu” ödülüne layık görüldü.

Engin Altan Düzyatan’a Londra’daki Pakistanlılardan ödül! 7

Engin Altan Düzyatan için başkent Londra’daki The Royal Regency Salonu’nda onur yemeği düzenlendi. Törene katılan ve ödülünü alan Düzyatan mutluluğunu dile getirdi. Düzyatan konuşmasında “Burada olmaktan çok mutluyum. Böyle bir organizasyon yaptığınız ve beni davet ettiğiniz için çok teşekkür ederim” dedi.

Halen Barbaroslar Akdeniz’in Kılıcı dizisiyle ekrana gelen Engin Altan Düzyatan’ın son filmi Babamın Kemanı kısa süre önce Netflix’te yayınlandı. Yönetmenliğini Andaç Haznedaroğlu’nun üstlendiği Babamın Kemanı filmi üç gün içinde tüm dünyayı kapsayan filmler arasında birçok güçlü rakibi geride bırakarak sekizinci sıraya yükseldi.

Engin Alttan Düzyatan’ın dünyaca ünlü bir keman virtüözü olan Mehmet Mahir’i canlandırdığı filmin konusu şöyle: Bir konser için yurtdışından İstanbul’a gelen Mehmet Mahir, yıllardır görmediği kardeşi Ali Rıza ile karşılaşır. Kızı Özlem ile yaşayan Ali Rıza uzun süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşer. Bu zamansız kayıp sonucu amcasından başka yakını kalmayan Özlem ve yeğeniyle daha önce bağ kurmamış olan Mehmet Mahir bir süre aynı evde yaşamak zorunda kalır. Yapmaları gereken şey bu sürede birbirlerine tahammül edebilmektir.